Greek Luxury Products & Thesauri Caviar: Δύο made in Greece εταιρείες με μοναδικά προϊόντα στο cooking class της Ντίνας Νικολάου

Η αγαπημένη μας chef Ντίνα Νικολάου παρουσίασε στις 13/12 στo Cooking class που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο της Yolenis, τα μοναδικά προϊόντα της εταιρείας Greek Luxury Products και της Thesauri Caviar.

Η εταιρεία Greek Luxury Products μετά από τρία χρόνια στενής συνεργασίας με την εταιρεία Thesauri έχουν καταφέρει να καταστήσουν την μοναδική ελληνική εταιρεία εκτροφής οξύρρυγχου και παραγωγής χαβιαριού ως ένα πολύ γνωστό προϊόν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις οποίες και εξάγεται το προϊόν.

Στο cooking class, η εταιρεία Thesauri Caviar της οικογένειας Παπαγιάννη περιέγραψε και ανέλυσε όλη τη παραγωγική διαδικασία για την εκτροφή των δύο ειδών οξυρύγχου, Ossetra (Ρωσικός Oξύρυγχος) και Baerii (Σιβηρικός Οξύρυγχος), εξήγησε τις διαφορές του κάθε είδους και τέλος οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν το μοναδικό ελληνικό χαβιάρι συνδυασμένο με βραστή πατάτα και πουρέ γλυκοπατάτας.

Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία Greek Luxury Products παρουσίασε μερικά προϊόντα από την καινούργια της σειρά όπως είναι η μαρμελάδα με σύκο, θυμαρίσιο μέλι από τα Κύθηρα και Γλυκό κουταλιού Βανίλια - Βύσσινο. Εκτός από τη νέα της σειρά, η οποία πολύ σύντομα θα διατίθεται προς πώληση, έκανε αναφορά στην ιστορία του No 1 Rosemary Water και στη σειρά No 1 Botanicals από το Λονδίνο. Αποτελούνται από 10 διαφορετικά αναζωογονητικά βότανα τα οποία παρασκευάζονται με φρέσκα δραστικά εκχυλίσματα που δεν περιέχουν συντηρητικά, σάκχαρα ή γλυκαντικά και αναμειγνύονται με πιστοποιημένο νερό πηγής.

Τέλος, θετικά σχόλια απέσπασε το truffle gift box, το οποίο αποτελεί ένα ιδανικό δώρο για τις γιορτές και εμπεριέχει όλα τα κατάλληλα υλικά και αξεσουάρ για ένα πεντανόστιμο ριζότο ή πάστα με φρέσκια τρούφα.

Η Thesauri Caviar μας περιμένει όλους από το κατάστημα της εντός του ξενοδοχείου Hilton για να ανακαλύψουμε όλη τη συλλογή των προϊόντων της, εμπλουτίζοντας το τραπέζι μας με ένα άγγιγμα πολυτέλειας.

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ