Ο κορυφαίος τενίστας Ρότζερ Φέντερερ αποθεώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Φέρνει κάτι διαφορετικό» (Βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη νίκησαν την ελβετική ομάδα με 2-1, στο πλαίσιο του Hopman Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη «έγραψαν» ιστορία, χθες (03/01), αφού νίκησαν τον Ρότζερ Φέντερερ και την Μπελίντα Μπέντσιτς στο πλαίσιο του Hopman Cup.

Ο Ελβετός τενίστας, κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, αποθέωσε τον 20χρονο Έλληνα συναθλητή του, λέγοντας πως φέρνει κάτι διαφορετικό στο τένις.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος Ρότζερ Φέντερερ είπε: «Μου αρέσει να παίζω με αυτούς τους νέους, φέρνουν κάτι διαφορετικό και κάτι που δεν έχω δει ποτέ σήμερα. Όπως μπορείτε να δείτε, εξακολουθώ να αναπνέω έντονα. Διασκέδασα πολύ και πραγματικά απολάμβανα τον εαυτό μου. Ποτέ δεν παίζω για να χάσω, παίζω πάντα για να νικήσω. Ήταν σπουδαίο παιχνίδι. Οι διαφορές ήταν μικρές. Σκεφτόμουν ότι ο Στέφανος θα βγει και θα παίξει έναν μεγάλο αγώνα. Έτσι έκανε. Όχι πολλά αβίαστα λάθη και απλά πολύ ποιοτικό τένις. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που βλέπω ήταν η διαφορά στο πρώτο σετ, ίσως απλά ένας άσος ή ένα διπλό λάθος. Στο δεύτερο σετ είχα λίγες περισσότερες πιθανότητες, αλλά θα μπορούσε να πάει εύκολα στα τρία σετ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ