Αυτό ήταν το haute couture νυφικό της Μπιγιόνσε στον ''δεύτερο γάμο’’ της και μόλις μας το αποκάλυψε (φωτό)

Ονειρικό φόρεμα 

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Μπιγιόνσε αποχαιρέτησε το 2018 με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Συγκέντρωσε τις σημαντικότερες στιγμές από τη χρονιά που έφυγε σε ένα βίντεο, το οποίο στη συνέχεια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

 

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Μπιγιόνσε αποχαιρέτησε το 2018 με έναν ξεχωριστό τρόπο. Συγκέντρωσε τις σημαντικότερες στιγμές από τη χρονιά που έφυγε σε ένα βίντεο, το οποίο στη συνέχεια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Αυτό το βίντεο περιλαμβάνει ακόμα και στιγμιότυπα από την ανανέωση των όρκων της με τον σύζυγό της Jay Z, το περασμένο καλοκαίρι, αυτό που αποκαλούν οι αμερικανοί "δεύτερο γάμο" και το κάνουν τα ζευγάρια που ο έρωτάς τους δεν τελειώνει ποτέ. Όπως θα δείτε το λευκό ένδυμα είναι της couture designer Galia Lahav, η οποία μάλιστα μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της δημιουργίας της. Το νυφικό ήταν ένα πολυτελές off the shoulder «Thelma» φόρεμα, σε βικτωριανό στιλ με drama μανίκια, διάφανη δαντέλα και μπούστο.

 

Αυτό το βίντεο περιλαμβάνει ακόμα και στιγμιότυπα από την ανανέωση των όρκων της με τον σύζυγό της Jay Z, το περασμένο καλοκαίρι, αυτό που αποκαλούν οι αμερικανοί "δεύτερο γάμο" και το κάνουν τα ζευγάρια που ο έρωτάς τους δεν τελειώνει ποτέ.

 

 

Όπως θα δείτε το λευκό ένδυμα είναι της couture designer Galia Lahav, η οποία μάλιστα μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της δημιουργίας της.

Το νυφικό ήταν ένα πολυτελές off the shoulder «Thelma» φόρεμα, σε βικτωριανό στιλ με drama μανίκια, διάφανη δαντέλα και μπούστο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Expression Of Femininity | The #Thelma gown fits in all the right places #GLCouture Photo by @dzhalilmamaev Store @christiwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galia Lahav (@galialahav) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ