Η Όλγα Κεφαλογιάννη με κατάνυξη στον Αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή (φώτο)

Έστειλε τις ευχές της στους Έλληνες

Στον ιερό Ναό της Δεξαμενής στην Αθήνα, παρακολούθησε την λειτουργία των Θεοφανίων η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής έστειλε τις ευχές τις στους Έλληνες με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στον Μεγάλο Αγιασμό των Υδάτων στην Δεξαμενή της Αθήνας (3η φωτο). Τα Θεοφάνεια αποτελούν μια σπουδαία γιορτή για την χριστιανοσύνη. Μέρα χαράς για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Σήμερα, βρισκόμαστε στην αρχή μιας δύσκολης χρονιάς, που απαιτεί απο όλους μας, πίστη, αφοσίωση και προσήλωση στο κοινό καλό. Στης αρχή μιας ελπιδοφόρας όμως χρονιάς, που μπορεί και πρέπει να αλλάξει η πορεία των πραγμάτων. Να μπεί ξανά η πατρίδα μας στον δρόμο της ευημερίας και της αξιοπρέπειας. Χρόνια πολλά και καλά! #athens #dexameni #holly #spirit #wishes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni ?? (@olgakefalogianni) στις

"Στον Μεγάλο Αγιασμό των Υδάτων στην Δεξαμενή της Αθήνας (3η φωτο). Τα Θεοφάνεια αποτελούν μια σπουδαία γιορτή για την χριστιανοσύνη. 
Μέρα χαράς για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες.
Σήμερα, βρισκόμαστε στην αρχή μιας δύσκολης χρονιάς, που απαιτεί απο όλους μας, πίστη, αφοσίωση και προσήλωση στο κοινό καλό. 
Στης αρχή μιας ελπιδοφόρας όμως χρονιάς, που μπορεί και πρέπει να αλλάξει η πορεία των πραγμάτων. 
Να μπεί ξανά η πατρίδα μας στον δρόμο της ευημερίας και της αξιοπρέπειας. Χρόνια πολλά και καλά!",  έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ