Η Βικτώρια Μπέκαμ λανσάρει ένα παντελόνι που μακραίνει τα πόδια - Έβαλε και τον Ντέιβιντ για να μας πείσει (φώτο)

Γνωρίζει καλά πως να προβάλει τα ρούχα της

Θέλετε τα πόδια σας να δείχνουν ατελείωτα; Θέλετε να κερδίζετε πόντους σε ύψος και σε στυλ; Η Βικτώρια Μπέκαμ έχει τη λύση. Δεν θεωρείται άδικα "Βασίλισσα της μόδας".

Η πολυπράγμων σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, γνωρίζει καλά το παιχνίδι της προβολής και πως να λανσάρει σωστά τα ρούχα της φίρμας της. Στο instagram παρουσίασε ένα κομψότατο γκρι τουίντ κουστούμι από την επόμενη συλλογή της VBPreAW19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I mean... These pants really do elongate your legs! ??? #VBPreAW19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Για να μας πείσει ότι το ψηλόμεσο παντελόνι του θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πολύ μακριά φωτογραφήθηκε φορώντας το . Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τη σωστή γωνία ώστε να πείθει για των λόγων το αληθές.

Μάλιστα για να.. ενισχύσει το επιχείρημα της, φωτογραφήθηκε με το "αγαπημένο της κουστούμι" όπως λέει, δίπλα στον πανύψηλο Ντέιβιντ Μπέκαμ .

Η αλήθεια είναι ότι η Βικτώρια Μπέκαμ πρέπει να ενισχύσει την στρατηγική marketing που ακολουθεί για να ανακάμψει τη νέα χρονιά. Η εταιρεία μόδας της οποίας ηγείται παρουσίασε σημαντική πτώση τον προηγούμενο χρόνο.

Η εταιρεία «Victoria Beckham Limited», με έδρα το Λονδίνο, ιδρύθηκε το 2008 και πουλάει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε πάνω από 50 χώρες. Μέτοχοι της επιχείρησης είναι ο σύζυγός της και πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο πρώην μάνατζέρ της Σάιμον Φούλερ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ