Βγήκαν ένα και μοναδικό ραντεβού και του έστειλε 159.000 απειλητικά μηνύματα! - «Θα κάνω μπάνιο στο αίμα σου» του έγραφε (Βίντεο)

Έφτασε στο σημείο να διαρρήξει το σπίτι του.

Η Ζακλίν Έιντς γνώρισε έναν άνδρα μέσω εφαρμογής, βγήκε μαζί του για μία και μοναδική φορά κι ύστερα του έστειλε 159.000 (!) απειλητικά μηνύματα.

Η 31χρονη συνελήφθη τον Μάιο και τότε οι Αρχές, στις ΗΠΑ, έκαναν λόγο για 65.000 μηνύματα, αλλά σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιήθηκαν στις 04/01, ο αριθμός τους φτάνει τα 159.000.

Όλα άρχισαν τον Ιούλιο του 2017, σύμφωνα με το news.com.au, όταν ο άνδρας -που δεν κατονομάζεται- ισχυρίστηκε πως του έστελνε συνεχώς μηνύματα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Τον Απρίλιο του 2018, οι Αρχές βρήκαν τη Ζακλίν Έιντς στο σπίτι του άνδρα να κάνει μπάνιο και τότε η γυναίκα κατηγορήθηκε για διάρρηξη.

Στις 4 Μαΐου πήγε στην δουλειά του άνδρα και ισχυρίστηκε πως ήταν η σύζυγός του. Επενέβη η αστυνομία και πάλι όπου και την συνέλαβε.

Η ίδια, σε στνέντευξή της, υποστήριξε: «Ένιωσα σαν να γνώρισα την αδερφή ψυχή μου και όλα ήταν όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Νόμιζα ότι θα κάναμε όλα όσα κάνουν οι άλλοι, αλλά αυτό δεν συνέβη».