Made in Greece το τυροκομείο «Κίσσας»: Κλείνει την άλμη σε μπουκάλι & πρωτοπορεί στην αγορά των τυροκομικών

Τώρα αν αυτό το προϊόν δεν είναι πρωτοπόρο, τότε δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι.

Η τυροκομική μονάδα "Κίσσας" στο Μουζάκι Καρδίτσας χτύπησε «φλέβα χρυσού» παρουσιάζοντας στην αγορά άλμη σε μπουκάλι! Φανταστείτε πόσες νοικοκυρές, που παλεύουν να διατηρήσουν τη φέτα στο ψυγείο τους, θα βρουν τον «μαστορά» τους σε αυτό το προϊόν.

Η άλμη του τυροκομείου "Κίσσας" αποτελεί ενα φυσικό συντηρητικό τυριών, που τα συντηρεί φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, το προστατεύει από ανεπιθύμητες οσμές και διατηρεί την αυθεντική του γεύση.

Πλέον το μόνο που θα έχουν να κάνουν οι νοικουρές είναι κάθε φορά που προμηθεύονται τυρί, να συμπληρώνουν  με άλμη μέχρι να καλυφθεί. Η άλμη πρέπει να αλλαχθεί όταν αποκτήσει ένα έντονο κίτρινο χρώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη στη φέτα π.ο.π. και γενικά στα λευκά και μαλακά τυριά,  γίδινα ή αγελαδινά.

Μάλιστα ο συνάδελφος, δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος μοιράστηκε με όλους τους διαδικτυακούς του φίλους και μία φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψή του στο τυροκομείο "Κίσσας" με το συγκεκριμένο προϊόν ανά χείρας - Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.