Καλλιστεία στη φυλακή του Ρίο ντε Τζανέιρο: Σταρ η ξανθιά φόνισσα του φίλου της - Δείτε όλες τις καλλονές εγκληματίες (Φωτό & Βίντεο)

Η νικήτρια θέλει να κάνει καριέρα ως μοντέλο όταν αποφυλακιστεί.

Τα πιο παράξενα καλλιστεία του κόσμου διεξήχθησαν για 13η χρονιά αφού ως «Miss Talavera Bruce» στέφεται μία εκ των φυλακισμένων γυναικών που κρατούνται σε σωφρονιστικό κατάστημα υψίστης ασφαλείας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Στην τελική βραδιά συμμετείχαν μόλις 10 κρατούμενες από τις εκατοντάδες φυλακισμένες, με φετινή νικήτρια τη Verοnica Verone de Paiva.

Σε αυτή τη φυλακή, οι κρατούμενες εκτίουν ισόβια ποινή κάθειρξης κι η Verοnica Verone de Paiva έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια επειδή έπνιξε τον εραστή της με μια ζώνη παντελονιού.

Η ίδια, πάντως, δήλωσε μετά τη νίκη της: «Ήθελα πάντα να ακολουθήσω την καριέρα του μοντέλου, αλλά η μητέρα μου δεν συμφωνούσε με αυτό. Σκοπεύω να ολοκληρώσω την ποινή μου και να φύγω από τη Βραζιλία, να ζήσω σε μια άλλη χώρα».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται -σύμφωνα με τον «Guardian»- η νικήτρια να αποφυλακιστεί νωρίτερα λόγω καλής διαγωγής, έχοντας εκτίσει ποινή 7 χρόνων και 7 μηνών.

(Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show.)

(Φωτό: Reuters, AP)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ