Ο σπουδαίος τενίστας Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση - Ξέσπασε σε κλάματα (Φωτό & Βίντεο)

Φορτισμένο κλίμα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε ότι μπορεί να αποχωρήσει από το επαγγελματικό τένις, μετά το Australian Open, σημειώνοντας πάντως ότι έτσι κι αλλιώς το 2019 θα είναι η τελευταία χρονιά της καριέρας του.

Ο 31χρονος Βρετανός, πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης -σήμερα στο Νο 230- έκανε γνωστή την απόφασή του στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ενόψει Open Australian στη Μελβούρνη.

Ο Μάρεϊ ταλαιπωρείται εδώ και δυο χρόνια από πόνους στο ισχίο και έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς όμως να διαπιστώνει βελτίωση.

«Μπορώ να παίξω, όμως μέχρι ένα σημείο. Ο πόνος δεν με αφήνει να παίξω όσο εγώ θέλω. Δεν με αφήνει να απολαύσω την προπόνηση, δεν με αφήνει να απολαύσω τον αγώνα. Θέλω να σταματήσω την καριέρα μου στο εφετινό Wimbledon, αλλά δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ικανός να παίζω μέχρι τότε. Το εφετινό Open της Αυστραλίας, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελευταίο μου. Δεν αισθάνομαι καλά. Παλεύω με τους δαίμονες μου, με τον πόνο, δεν ξέρω αν μπορώ να παίζω με τόσο πόνο για τους επόμενους τέσσερις-πέντε μήνες», είπε ο Μάρεϊ.

Δύο φορές νικητής του Wimbledon, ο Μάρεϊ, πρώτος Βρετανός  πρωταθλητής, μετά τον Φρεντ Πέρι το 1936, είπε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο μίας νέας σοβαρής χειρουργικής επέμβασης στο ισχίο.

Ο δις Ολυμπιονίκης πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η επέμβαση θα είχε ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, παρά να παρατείνει την καριέρα του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Αυτό που σκέφτομαι σοβαρά τώρα, είναι μία καλύτερη ποιότητα ζωής», είπε, σημειώνοντας ότι καθημερινά πράγματα, όπως να φοράει κάλτσες και παπούτσια, ήταν σκληρά και επώδυνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ