Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου – Όλα τα ανοιχτά σενάρια της επόμενης ημέρας

Όλα τα σενάρια ανοιχτά... 

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού των δύο κυβερνητικών εταίρων, του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Τσίπρας και Καμμένος θα συναντηθούν το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου με το κλίμα να είναι βαρύ λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών που έχει φέρει κρίση στις σχέσεις τους.

H συνάντηση θα γίνει μετά από αναφορές του Πάνου Καμμένου για επικείμενη αποχώρηση από την κυβέρνηση, ειδικά μετά τις χθεσινές του δηλώσεις στο Πεντάγωνο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, θα ζητήσει επί της ουσίας ψήφο εμπιστοσύνης από τον κυβερνητικό του εταίρο, θέτοντας φυσικά στο τραπέζι και το σενάριο των εκλογών και της παρατεταμένης πολιτικής κρίσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε πως, σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση λόγω της συμφωνίας με τα Σκόπια, άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση, τότε θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού των δύο για να αποφασιστεί το μέλλον της συγκυβέρνησης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ