ΣΚΑΪ: Με 48ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στην απόλυση 12 δημοσιογράφων - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

 Από τις 06:00 πμ του Σαββάτου, 12 Ιανουαρίου 2019 έως τις 06:00 π.μ της Δευτέρας, 14 Ιανουαρίου 2019

Με 48ωρη απεργία για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τηλεόρασης και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον Τ/Σ «ΣΚΑΪ», τον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» από τις 06:00 πμ του Σαββάτου, 12 Ιανουαρίου 2019 έως τις 06:00 π.μ της Δευτέρας, 14 Ιανουαρίου 2019, συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους οι εργαζόμενοι του σταθμού, για τις απολύσεις οι οποίες ανακοινώθηκαν εχθές.  Οι κινητοποιήσεις άρχισαν εχθές με  τρίωρη στάση εργασίας στον σταθμό, με συνέπεια να μη μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΣΠΗΤ καταγγέλλουν την ιδιοκτησία του «ΣΚΑΪ» για το πογκρόμ απολύσεων που εξαπέλυσε σήμερα πετώντας 12 συναδέλφους μας στο δρόμο, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών.

Η ΕΣΗΕΑ προσθέτει ότι «στις 12 μμ του Σαββάτου θα γίνει συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ καθώς η ιδιοκτησία του «ΣΚΑΪ» απαγόρευσε για ακόμη μία φορά την είσοδο των σωματείων στον χώρο εργασίας. Εργαζόμενοι και σωματεία θα οργανώσουμε όλοι μαζί την περιφρούρηση της απεργίας και θα αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα. Απαιτούμε να ανακληθούν αμέσως όλες οι απολύσεις» υπογραμμίζει καταλήγοντας η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Πηγή ΑΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ