Τζεφ Μπέζος - Λόρεν Σάντσεζ: Από οικογενειακοί φίλοι εραστές - Το πολύκροτο ειδύλλιο και τα διαζύγια (φώτο-βίντεο)

Χωρίζουν σαν φίλοι από τους συζύγους τους - Τα δύο ζευγάρια έκαναν παρέα σαν οικογενειακοί φίλοι τα τελευταία δέκα χρόνια

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη εξωσυζυγική σχέση του Τζεφ Μπέζος με την Λόρεν Σάντσεζ , που οδήγησε και τους δύο σε διαζύγιο. Ο ισχυρός άντρας της Amazon, ανακοίνωσε το διαζύγιο του από την 48χρονη σύζυγο του συγγραφέα ΜακΚίνζι Μπέζος , στο twitter. 

H 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ χωρίζει επίσης από τον σύζυγο της Πάτρικ Γουάιτσελ ο οποίος είναι ένας από τους ισχυρότερους αντζέντηδες του Χόλυγουντ. Ο Whitesell, και η Σάντσεζ είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό, People, ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ τους τελευταίους μήνες του 2018 είχαν αυξήσει πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις τους και παρευρίσκονταν μαζί σε πολλά πάρτι.

Όπως αναφέρει το Page Six, το ζευγάρι εντοπίστηκε στις 30 Νοεμβρίου να δειπνεί στο διάσημο ιταλικό εστιατόριο Felix, στην Καλιφόρνια. 

«Καθόταν στη μέση του εστιατορίου και έκαναν σαν έφηβοι» αναφέρουν πηγές, που εξηγούν ότι η συμπεριφορά του ερωτευμένου ζευγαριού έκανε τους παρόντες να νιώθουν αμηχανία. «Ήταν περίεργο, γιατί κανείς δεν διανοείται να φερθεί με αυτόν τον τρόπο σε αυτό το εστιατόριο. Είναι από τα πιο δύσκολα μέρη για να μπει κάποιος στο Λος Άντζελες», προσθέτουν. 

Το Felix θεωρήθηκε τον περασμένο μήνα ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στη λίστα του Hollywood Reporter, «Πού τρώει το Χόλιγουντ». 

Πηγή κοντά στο ζευγάρι, λέει στο People ότι ο Τζεφ και η νέα σύντροφος του, πρώην οικοδέσποινα του show "So you think you can dance", περνούσαν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί κάνοντας κάποιους να συνοφρυώνονται.

 

 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους συζύγους τους, τη συγγραφέα ΜακΚίνζι Μπέζος και τον Πάτρικ Γουάιτσελ, να πληροφορούνται για την εξωσυζυγική τους σχέση λίγο πριν την ημέρα των Ευχαριστιών.  

Ο Ceo της Amazon Τζεφ Μπέζος και η σύζυγος του ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν σαν φίλοι:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι.

Εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματά μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες.

Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Τζεφ και Μακένζι», έγραψε ο Τζεφ Μπέζος στο Twitter.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου έφερε μια μικρή μείωση στην αξία των μετοχών της Amazon.

Ο Τζεφ Μπέζος και η σύζυγος του ΜακΚίνζι έχουν τέσσερα παιδιά μαζί - τρεις γιους και μια κόρη. Η Λόρεν Σάντσεζ και ο σύζυγος της απέκτησαν μαζί δύο παιδιά ενώ ο Πάτρικ Γουάιτσελ έχει επίσης ένα γιο από μια προηγούμενη σχέση.

Όπως αναφέρει το TMZ ο Τζεφ Μπέζος και η σύζυγος του, ήταν οικογενειακοί φίλοι με την Λόρεν Σάντσεζ και τον Πάτρικ Γουάιτσελ και έκαναν παρέα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ