50χρονος Δανός βίασε την κόρη του την πρώτη νύχτα του γάμου του

«Αυτό που μου έκανες είναι κάτι που δεν μπορώ να δεχθώ. Σου ζήτησα ευγενικά να σταματήσεις και εσύ συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες, σε χτύπησα, αλλά και πάλι συνέχισες»

Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ένας 50χρονος Δανός κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της κόρης την πρώτη νύχτα του γάμου του. Το δικαστήριο απέρριψε  τον ισχυρισμό του ότι την πέρασε για τη γυναίκα του!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 2018 σε ένα κτήμα κοντά στο Κόλντινγκ όπου ο φερόμενος ως δράστης έδινε την γαμήλια δεξίωση και η υπόθεση έκλεισε πρόσφατα με την ολοκλήρωση της δίκης

Η εικοσάχρονη κόρη του, μεθυσμένη πήγε στην νυφική σουίτα και ξάπλωσε στο κρεββάτι στο οποίο πήγαν αργότερα ο γαμπρός, πατέρας της, και η νύφη.  Πατέρας και κόρη είχαν να μιλήσουν αρκετά χρόνια μεταξύ τους, αλλά οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν το προηγούμενο έτος και εκείνος την κάλεσε στον γάμο του τον Αύγουστο.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως η κοπέλα είχε πιει πολύ κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου και οι συγγενείς έκριναν ότι δεν θα μπορούσε να πάει στο ξενοδοχείο στο οποίο έμενε. Στις 2.30 τα ξημερώματα, ο πατέρας της και ένας φίλος του, την  μετέφεραν στη νυφική σουίτα και την έβαλαν να ξαπλώσει στο κρεββάτι . Λίγο αργότερα, ο πατέρας ξάπλωσε δίπλα στην κόρη του, με την γυναίκα του στην άλλη πλευρά του κρεββατιού.

Ο 50χρονος Δανός ισχυρίστηκε ότι από αυτό το σημείο και μετά δεν θυμάται τίποτα και αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό της κόρης του και σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου ο άντρας βίασε την κόρη του ανάμεσα στις 4.00 με 4.45 τα ξημερώματα όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Στις 4 με 4:45 το πρωί άρπαξε τα στήθη της κόρης του και την ανάγκασε να ανοίξει τα πόδια της», ανέφεραν τα δικαστικά έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα JydskeVestkysten. «Όταν του ζήτησε να σταματήσει και προσπάθησε να σηκωθεί, την έσπρωξε δυνατά στο στήθος. Μετά από αυτό και ενώ ήταν με γυρισμένη πλάτη, την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή παρά το γεγονός ότι τον παρακάλεσε πολλές φορές να σταματήσει».

Η κοπέλα στάθηκε αδύνατον να υπερασπίσει τον εαυτό της και να αποφύγει τον βιασμό. Τις επόμενες μέρες αντάλλαξαν μηνύματα με τη νεαρή κοπέλα να γράφει: «Αυτό που μου έκανες είναι κάτι που δεν μπορώ να δεχθώ. Σου ζήτησα ευγενικά να σταματήσεις και εσύ συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες, σε χτύπησα, αλλά και πάλι συνέχισες». Ο 50χρονος της απάντησε: «Συγνώμη. Ήταν λάθος. Συγνώμη. Νόμιζα πως ήταν η γυναίκα μου. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε επικοινωνία; Συγνώμη».

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο για βιασμό τον 50χρονο και τον καταδίκασε σε 2 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ