Τροχαίο με Porsche: Η απάντηση του Υπάτιου για την αποζημίωση - Το ποσό θα το πάρουν 9 άτομα

Η αποζημίωση για το τραγικό δυστύχημα...

Στο ένα τρίτο «κούρεψε» το δικαστήριο το ποσό που ζητούσαν ως αποζημίωση ο Υπάτιος Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπα από την οικογένεια Βακάκη για το θάνατο της συζύγου του Αποστολίας και του τρίχρονου τότε παιδιού του, Παύλου, στις 26 Φεβρουαρίου του 2017.

Όλη η Ελλάδα δάκρυσε τότε, τον Φεβρουάριο του 2017, μπροστά στην τραγωδία. Τραγικός ήρωας ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Σταμάτησε στην εθνική για να πάει στην τουαλέτα και μέχρι να βγει, έχασε γυναίκα και παιδί όταν η πόρσε εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα το ΙΧ της οικογένειας.

Στο τιμόνι του πολυτελούς αυτοκινήτου, ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του. Αργότερα, έγινε γνωστό, ότι η οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου, θα διεκδικούσε αποζημίωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, η απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες καταλήγει στο ότι οι προσφεύγοντες, οι οποίοι διεκδικούσαν συνολικά πάνω από 4 εκατ. ευρώ, πρέπει να λάβουν ποσό που κυμαίνεται περί το 1.200.000 ευρώ.

Η αγωγή της οικογένειας Πατμάνογλου και των συγγενών της αδικοχαμένης Αποστολίας είχε συζητηθεί το Φεβρουάριο του 2018, ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τότε, ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει, οδηγώντας με ιλλιγιώδη ταχύτητα την Porche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του εκείνη την μέρα, πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου.

Σημειώνουμε ότι σήμερα ο Υπάτιος Πατμάνογλου γύρισε σελίδα στη ζωή του, αφού ξαναπαντρεύτηκε την Εμμανουέλα Βογιατζή.

O Yπάιτιος δίνει την δική του απάντηση για την αποζημίωση

Ο Υπάτιος έδωσε την δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του. Ο ίδιος ανέφερε πως έχει εκδοθεί η απόφαση και ότι το ποσό των 1.200.000 ευρώ που επιδικάστηκε είναι για όλους τους συγγενείς, και της Αποστολίας και του μικρού Παύλου (της συζύγου και του γιου του Υπάτιου Πατμάνογλου).

Όπως είπε, τα άτομα που διεκδικούν αυτό το ποσό είναι 9. Συγκεκριμένα, ήταν 10 τα άτομα, ωστόσο, το ένα άτομο (η γιαγιά του Υπάτιου) απεβίωσε, επομένως οι ενάγοντες έχουν μειωθεί στους 9 και το ποσό δεν μοιράζεται ισόποσα.

Επίσης, τόνισε πως το ποσό επιδικάστηκε και στην ασφαλιστική εταιρεία και στον κύριο Βακάκη, τον Mr Jumbo.

Δείτε την αναλυτική απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Ντεμογιάννη:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ