Ρεμπέτισσα αποκαλύπτει: Έφαγα το ξύλο της αρκούδας - Χώρισα 5 ώρες μετά τον γάμο μου, πήγε με γκόμενα την πρώτη νύχτα

Η εξομολόγηση της... 

Συγκλονίζει πασίγνωστη ρεμπέτισσα με όσα εξομολογείται στην «Espresso», περίπου εφτά χρόνια μετά την απόφασή της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αυτό που λένε σήμερα bullying θα έπρεπε να το ονομάσουν ‘σε πατάω κάτω’. Έχω φάει το ξύλο της αρκούδας από τον άντρα μου. Τον παντρεύτηκα για πέντε ώρες και μετά την εκκλησία τον χώρισα. Ήμασταν μαζί δύο και πλέον χρόνια. Το ξύλο το δικό μου δεν το έχει φάει άλλος άνθρωπος. Ήταν άρρωστος από τη ζήλια. Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς τι τράβηξα. Ήθελε να με καταστρέψει. Και δεν μπορούσα να τον καταγγείλω στην Αστυνομία, γιατί θα με έγραφαν τα περιοδικά και φοβόμουν μην το μάθει η μάνα μου και ο πατέρας μου. Ήμουν όνομα τότε» τονίζει η ιέρεια των ζεϊμπέκικων Καίτη Ντάλη.

«Μετά το ξύλο που έτρωγα από εκείνον, πήγαινα με δεμένα χέρια και πόδια να τραγουδήσω. Κατέστρεψα την καριέρα και τη ζωή μου εξαιτίας του. Όταν χωρίσαμε, είχε βάλει φίλους του και όπου με έβρισκαν με χτυπούσαν. Και πόσα δεν πλήρωσα για να πάρω το διαζύγιο; Περιουσίες. Δεν μου πήρε μόνο τα λεφτά, αλλά τον πλήρωσα με τη ζωή μου ολόκληρη» σημειώνει η γυναίκα που η καριέρα της τελείωσε ξαφνικά.

Τα κεφάλαια της ζωής της Καίτης Ντάλη, πολλά. Τόμος ολόκληρος! «Θέλω να τα γράψεις σε βιβλίο. Να ξέρει ο κόσμος τι γινόταν» λέει με την περηφάνια της ντίβας και πρώτη φορά αποφασίζει να μιλήσει δημοσίως για τα άγρια βασανιστήρια που έζησε στα χέρια του πρώην συζύγου της.

«Μια φορά παντρεύτηκα και μετά την εκκλησία χώρισα. Δεν μπορούσε να πάει παρακάτω αυτός ο γάμος… Δεν μπορείς να παντρεύεσαι και ο άλλος να πηγαίνει με γκόμενα το ίδιο βράδυ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ