Κυκλοφορήσαν βίντεο οι αντίπαλοι της 29χρονης όμορφης βουλευτίνας να χορεύει φανταστικά & εκείνη απάντησε με άλλο (βίντεο)

Η μαχητική Alexandria Ocasio - Cortez είναι η νεαρότερη βουλευτής που μπήκε στο αμερικάνικο Κογκρέσο

Είναι νέα , όμορφη, δυναμική και είναι η νεότερη γυναίκα που μπήκε στο αμερικάνικο κογκρέσο. Η 29χρονη Alexandria Ocasio-Cortez , μέλος του δημοκρατικού κόμματος στις ΗΠΑ, δεν διστάζει να τα βάλει ακόμα και με τον Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας τον ρατσιστή και κατηγορώντας τον για τις απολυταρχικές τακτικές του.

 

 

Με αναρτήσεις στο twitter η μαχητική βουλευτίνα , επιτίθεται συχνά στον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Οι άνθρωποι του προέδρου τον ενημερώνουν για τα πυρά που δέχεται από την όμορφη Alexandria Ocasio- Cortez, εκείνος πάλι φαίνεται να αδιαφορεί...

Πρόσφατα ένας δημοσιογράφος είπε στον Ντόναλντ Τραμπ: "Μία βουλευτής του δημοκρατικού κόμματος σας αποκαλεί ρατσιστή". "Ποια το λέει;"  ρώτησε ο Τραμπ . "Η Alexandria Ocasio-Cortez", απάντησε ο δημοσιογράφος, για να λάβει την απάντηση σύμφωνα με την Daily Mail: "Ποιος νοιάζεται"; 

Πρόσφατος στόχος της δυναμικής κοπέλας ήταν το κανάλι CBS News επειδή σε αυτό δεν εργάζεται κανείς μαύρος δημοσιογράφος, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Guardian. Δεν είναι όμως μόνο οι μάχες που δίνει ενάντια στο ρατσισμό που την έκαναν είδηση.

 

 

Το internet "πήρε φωτιά" σχολιάζοντας  ένα video από τότε που σπούδαζε στο Boston College, το οποίο βρήκε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και τη δείχνει να χορεύει στη κορυφή ενός κτιρίου.

Το video κυκλοφόρησε σε μία προσπάθεια ενός χρήστη του Twitter (που τώρα έχει διαγράψει το account του) να την γελοιοποιήσει, μόνο και μόνο απλά χορεύει χαρούμενη.

Η Alexandria Ocasio-Cortez, δεν το άφησε έτσι. Απάντησε στους επικριτές της δημοσιεύοντας ένα καινούργιο βίντεο που τη δείχνει να χορεύει υπέροχα μπαίνοντας στο γραφείο της στο Κογκρέσο.

Αυτό το κορίτσι που ορκίστηκε  στο 116ο Κογκρέσο στις 3 Ιανουαρίου και πέρασε στην ιστορία ως η νεαρότερη βουλευτής που μπήκε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, στα 29 της, έχει κότσια.... Μάλλον πρέπει να συγκρατήσουμε το όνομα της....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ