Σέρβα ποπ σταρ ξεφτίλισε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες: Δημοσίευσε γυμνή εικόνα του - «Μικρό σκουλήκι» έγραψε (Φωτό)

Χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις.

Ο Όγκνιεν Βράνιες, ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, βρίσκεται σε μπελάδες ελέω Γελένα Καρλέουσα.

Η διάσημη τραγουδίστρια της Σερβίας, που είναι παντρεμένη με τον επίσης ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, δημοσιοποίησε γυμνή φωτογραφία του Όγκνιεν Βράνιες.

Όλα άρχισαν όταν ο Βράνιες γνωστοποίησε τη σχέση του με την Καρλέουσα, γράφοντας στο Facebook: «Αγαπητοί εκπρόσωποι των media. Αφήστε με να αναφέρω κάποια πράγματα για το ότι φέρεται να δέχθηκα απειλές τόσο εγώ όσο και η οικογένεια της κυρίας Καρλέουσα. Αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους είμαι έτοιμος να πω την αλήθεια:Η Γελένα κι εγώ γνωριστήκαμε στο Instagram δύο χρόνια πριν και έκτοτε άρχισαν όλα. Γι’ αυτό το διάστημα βιώσαμε όλες τις εμπειρίες από ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη αλλά και στο σπίτι της ακόμα. Ειπώθηκαν και έγιναν κάποια πράγματα όχι τόσο ωραία. Η Γελένα είναι μία ισχυρή γυναίκα με ουσία».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Τώρα όμως η Γελένα προσεύχεται και κλαίει και μέσα από τους φίλους της τα αρνείται όλα. Είναι χαρακτηριστικό μίας γυναίκας αυτό. Προσωπικά δεν είμαι κακός άνθρωπος ή ψυχοπαθής όπως θέλουν να με παρουσιάζουν και είμαι έτοιμος να το αποδείξω. Για ότι λένε έχω αποδείξεις. Δεν οδήγησα κανέναν πουθενά ούτε εκβίασα καταστάσεις.Ό,τι έγινε, έγινε με αμοιβαία κατανόηση και επιθυμία. Ας αναζητήσουν λοιπόν ένοχους αλλού. Λυπάμαι για την οικογένειά μου που το πέρασε όλο αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να πω την αλήθεια. Έχω αποδείξεις για όλα»., σύμφωνα με το alo.rs.

Η εν λόγω δημοσίευση, όμως, διεγράφη λίγη ώρα αργότερα από τον ποδοσφαιριστή.

Η Γελένα Καρλέουσα πέρασε στην αντεπίθεση με μία ανάρτησή της στα social media, στην οποία φαίνεται γυμνή φωτογραφία του Όγκνιεν Βράνιες.

Έτσι, η Σέρβα ποπ σταρ έγραψε: «Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία, ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκ… Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μπορείς να έχεις ένα βίντεο με μένα να κάθομαι με τον γυμνό κ… μου πάνω σου. Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου σκουλήκι και το παιδί σου! Αλλά όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα».

Η Γελένα Καρλέουσα πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Μόνο να μου στείλεις φωτογραφίες από το μικρό σου πουλί, που τις έσβησα. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις. Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι και ένα μ… που δεν θα είσαι ποτέ ούτε άντρας, ούτε άνθρωπος. Γελάμε μαζί σου τώρα, σκουλήκι! Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα! Τώρα! Θα σε γαμ… γιατί «χτύπησες» τη μητέρα δύο παιδιών και μιας γυναίκας, όπως δεν θα έκανε κανένας ποτέ. Μόνο καθάρματα σαν και εσένα! Αντε γαμ…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ