Όλος ο πλανήτης μιλάει για τη γυναίκα που βάλθηκε να μας νοικοκυρέψει – Το show του Netflix με την Γιαπωνέζα Top Woman της νοικοκυρικής

Το succes story της. 

Στα δύο έχει χωρίσει το Διαδίκτυο η νέα «βασίλισσα» της τακτοποίησης Μαρί Κοντό. Η Γιαπωνέζα γκουρού της τακτοποίησης έχει κατακτήσει την Αμερική με το show της στο Netflix που δίνει tips και συμβουλές στις απανταχού νοικοκυρές.

Η 34χρονη Marie Kondo μέτα από την σειρά της παρουσιάζει αλλαγές στα σπίτια που εμπνέουν και βοηθάει τους πελάτες να ξεφορτωθούν το χάος και να επιλέξουν την χαρά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to know! Which "Tidying Up" episode on @netflix has connected with you the most so far? ✨ #TUWMK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Kondo (@mariekondo) στις

 

Η ίδια πριν από δύο χρόνια μετακόμισε από το Τόκιο στην Καλιφόρνια για να διοικήσει την εταιρεία της με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, τη KonMari Media Inc. Έχει πλέον 10 υπαλλήλους και έχει πιστοποιήσει εκατοντάδες συμβούλους οι οποίοι εφαρμόζουν την μέθοδο της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My @netflix show, “Tidying Up With Marie Kondo,” premieres today – link in bio! I hope the series sparks joy and inspires a tidy start to the new year. ✨#newyearnewjoy #TUWMK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Kondo (@mariekondo) στις

 

Η ίδια έχει γράψει 4 βιβλία. ενώ το 2014 το βιβλίο της με τίτλο «Η Ζωή που Αλλάζει Μαγικά Συγυρίζοντας», πούλησε περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My first book, “The Life-Changing Magic of Tidying Up,” is back on the @nytimes best sellers list this week! If you haven’t read it yet, now is the time. Photo by @paperclipsandpaper.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Kondo (@mariekondo) στις

 

Η Κοντό θεωρεί ότι κάθε αντικείμενο πρέπει να «προκαλεί ευτυχία» και καλεί τους συμμετέχοντες της εκπομπής της που ζουν μέσα στην αταξία να σκεφθούν αν είναι ευτυχισμένοι με όλα τα βιβλία τους.

Η ίδια σύμφωνα με την Daily Mail έχει γίνει η απόλυτη star του Netflix.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ