Δ. Κουτσούμπας: «Αποτέλεσμα παζαριών η σημερινή συζήτηση στην Βουλή»

Τι είπε για την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ;

«Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή όπου η κυβέρνηση αναζητά ψήφο εμπιστοσύνης είναι η κατάληξη των παζαριών των προηγούμενων ημερών ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους, πιο συγκεκριμένα των παζαριών ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο» είπε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην ομιλία του στη Βουλή, επί της πρότασης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Και προσέθεσε ότι η όλη εξέλιξη βολεύει τον κ. Τσίπρα να διασώσει την κυβέρνησή του με τις ψήφους των βουλευτών των ΑΝΕΛ και τον κ. Καμμένο να διατηρήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα και ταυτόχρονα να εμφανίζεται ότι αντιστέκεται σε μια πολιτική στην υλοποίηση της οποίας πρωτοστάτησε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Τόνισε ότι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της αυριανής ψηφοφορίας και του ποιοι θα είναι οι νέοι πιθανοί συνοδοιπόροι του κ. Τσίπρα, το κρίσιμο ζήτημα είναι ο λαός να καταψηφίσει αυτή την κυβέρνηση, που θα συνεχίσει την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική με τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και μέσα από τους καθημερινούς του αγώνες και στις βουλευτικές, δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και ευρωεκλογές.

Είπε ότι ο κ. Τσίπρας ζητά ψήφο εμπιστοσύνης για να ολοκληρώσει την «βρώμικη δουλειά που έχει αναλάβει για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, του Τράμπ, της Μέρκελ και των άλλων δυναστών του λαού» και υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ εδώ και καιρό έχει πει πως η κυβέρνηση Τσίπρα έχει αναλάβει ρόλο σημαιοφόρου για τα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή διεκδικώντας μερίδιο και για λογαριασμό κάποιων μερίδων της εγχώριας αστικής τάξης.

Χαρακτήρισε σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ τη Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ βασική πλευρά των συνολικότερων αμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών στην περιοχή τους οποίους Τσίπρας-Καμμένος υπηρέτησαν με πολύ μεγάλη συνέπεια και «καταπέλτη κατά του ελληνικού λαού και των άλλων λαών της περιοχής γιατί ενισχύει στα Βαλκάνια τον δολοφονικό μηχανισμό του ΝΑΤΟ». Σημείωσε, ακόμα, ότι για την ενεργό εμπλοκή της χώρας στα επικίνδυνα σχέδια του ΝΑΤΟ δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση μεταξύ Τσίπρα-Μητσοτάκη καθώς τα σχέδια αυτά δεν τα αμφισβητεί η ΝΔ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ