Προσπάθησε να ταξιδέψει με έναν βόα κρυμμένο στο παντελόνι του - Δείτε τι έπαθε (φωτό)

Ο άνδρας έγινε αντιληπτός... 

Τα φίδια προστατεύονται από τη Σύμβαση της Ουάσινγκτον για την προστασία των πόλεων (CITES) και υπάρχουν νομοθετικές διατάξεις και οδηγίες που ρυθμίζουν την εισαγωγή και εξαγωγή τους προς και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Βέβαια το πιο παράξενο περιστατικό με το οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Σόνενφελντ στο Βερολίνο ήταν όταν ένας άνδρας προσπάθησε να ταξιδέψει με έναν βόα μέσα στο παντελόνι του.

Το φίδι είχε μήκος 40 εκατοστά και ο 43χρονος άνδρας ήλπιζε πως δεν θα γίνει αντιληπτός από την ασφάλεια του αεροδρομίου και θα καταφέρει να ταξιδέψει από τη Γερμανία στο Ισραήλ.

Τα είχε σχεδόν καταφέρει, αφού είχε περάσει από τον ηλεκτρονικό έλεγχο, όταν μία υπάλληλος της ασφάλειας του αεροδρομίου είδε να κουνιέται κάτι στο πόδι του.

Όταν του ζητήθηκε να κατεβάσει το παντελόνι του και να δείξει στο προσωπικό τι είχε κρυμμένο μέσα στο εσώρουχό του, εκείνος έβγαλε έναν μικρό υφασμάτινο σάκο που είχε μέσα το φίδι.

Σύμφωνα με το thelocal ακολούθησε η σύλληψή του ενώ η πέτρα του σκανδάλου μεταφέρθηκε στο κέντρο φύλαξης άγριων ζώων στο Βραδεμβούργο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ