«Με χτυπούσαν για να με βιάσουν - Τους παρακαλούσα να με αφήσουν»: Σοκάρει η 19χρονη που έπεσε θύμα των δολοφόνων της Τοπαλούδη (βίντεο)

"Με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους».

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για έναν από τους δύο δράστες του εγκλήματος στη Ρόδο που σόκαρε το πανελλήνιο.  Ο Αλβανός φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη κατηγορείται για τον βιασμό μίας κοπέλας με αναπηρία, τον οποίο διέπραξε τρεις ημέρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ο 21χρονος βρέθηκε τραυματισμένος στο κελί του (Βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό μετά την σύλληψη ενός 23χρονου συνεργού του, οι δύο τους παρέσυραν μια 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες σε ερημική τοποθεσία, την χτύπησαν και την βίασαν. 

Τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα που αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67% προκαλούν φρίκη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:  Ελένη Τοπαλούδη: Τι δείχνουν οι τηλεφωνικές κλήσεις της - Δεν έχει βρεθεί ακόμα το κινητό της (Βίντεο)

«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α... (19χρονος) μαζί με τον Γ... (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο "Ενυδρείο" ο Α... (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους».

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητη εξέλιξη με το έγκλημα στην Ρόδο: Ο 19χρονος που δολοφόνησε την Τοπαλούδη βίασε άλλο κορίτσι με ειδικές ανάγκες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ