Ο 97χρονος σύζυγος της βασίλισσας ξανά στο τιμόνι χωρίς ζώνη μετά το ατύχημα - "Ούτε συγνώμη δεν μας ζήτησε" λέει η 45χρονη (φώτο- βίντεο)

Η 45χρονη γυναίκα λέει πως είναι τυχερή που ζει

Αμετανόητος φαίνεται ότι είναι ο πρίγκιπας Φίλιππος. Ο δούκας του Εδιμβούργου εθεάθη να οδηγεί ένα καινούργιο Land Rover, δύο ημέρες αφότου ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα σε έναν δρόμο κοντά στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ, γράφει το BBC.

Στις εικόνες που δημοσίευσαν οι εφημερίδες Daily Mail και The Sun, κι επικαλείται το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, διακρίνεται ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος να οδηγεί μόνος του στην περιοχή του Σάντρινγκχαμ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ των δύο εφημερίδων, ο Φίλιππος δεν φοράει ζώνη.

Το Freelander, το μοντέλο το οποίο οδηγούσε ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, παραδόθηκε στο Σάντρινγκχαμ χθες Παρασκευή.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν τραυματίστηκε στο τροχαίο της Πέμπτης, όμως δύο γυναίκες τραυματίστηκαν.

Το όχημα του δούκα συγκρούστηκε με ένα Kia. Η οδηγός, μια 28χρονη γυναίκα, γλύτωσε με αμυχές, ενώ μια 46χρονη επιβάτης υπέστη κάταγμα στον καρπό της. Ένα αγοράκι ηλικίας 9 μηνών, που επέβαινε στο Kia, δεν έπαθε το παραμικρό.

Η Emma Fairweather, 46 ετών, ήταν η  επιβάτης του  Kia που τραυματίστηκε. Όπως περιέγραψε, δεν μπορούσε να σταματήσει να ουρλιάζει όταν συνέβη το ατύχημα. Η ίδια λέει ότι περίμενε να ακούσει "μια συγνώμη" από το παλάτι.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η μαρτυρία: Έβγαλα τον πρίγκιπα Φίλιππο από το ΙΧ: Είχα το αίμα του συζύγου της Βασίλισσας στα χέρια μου (βίντεο)

 

Αντ' αυτού έλαβε μόνο ένα ανόητο μήνυμα από την αστυνομία που έλεγε: «Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου θα ήθελαν να τους θυμάστε».

Η Emma Fairweather "σκούπισε τα δάκρυα της"  καθώς είπε ότι αισθάνθηκε «τυχερή που είναι  ζωντανή» και πιστεύει ότι ο πρίγκηπας Φίλιππος θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την οδήγηση .

Διαβάστε επίσης: «Τα πόδια μου», ούρλιαζε ο πρίγκιπας Φίλιππος καθώς τον έβγαζαν γεμάτο αίματα από το τουμπαρισμένο τζιπ (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ