Ο κολοσσός των καλλυντικών Avon απέσυρε τη διαφήμιση για την κυτταρίτιδα: Ντροπιάζει τις γυναίκες! - Παγκόσμιος σάλος (Φωτό)

Πώς σχολίασε τη διαφήμιση η Jameela Jamil;

Μία διαφήμιση της εταιρείας Avon για ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Στη διαφημιστική καμπάνια για το εν λόγω προϊόν δεσπόζει το σύνθημα: «Τα λακκάκια είναι ωραία στο πρόσωπο, όχι στους γλουτούς».

 

 

Η ηθοποιός Jameela Jamil άσκησε σφόδρα κριτική στη διαφήμιση, γράφοντας στο Twitter: «Κι όμως ο καθένας έχει λακκούβες στους μηρούς τους, έχω, έχετε, κι οι κλόουν στην Avon σίγουρα έχουν. Σταματήστε να ντροπιάζετε τις γυναίκες για την ηλικία, τη βαρύτητα και την κυτταρίτιδα. Είναι αναπόφευκτα, εντελώς φυσιολογικά».

Όπως αναφέρει ο «Guardian», η εταιρεία απάντησε στην ηθοποιό: «Γεια, Jameela. Αντιλαμβανόμαστε ότι χάσαμε το νόημα με αυτό το μήνυμα. Καταργήσαμε αυτό το μήνυμα από όλα τα μελλοντικά υλικά μάρκετινγκ. Υποστηρίζουμε πλήρως την κοινότητά μας ώστε να αγαπάμε το σώμα μας και να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση για το δέρμα μας».

Η Jameela Jamil, με τη σειρά, έγραψε: «Αυτό είναι πρόοδος! Σε ευχαριστώ, Avon, που μας άκουσες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ