Οι 4 καλύτερες Make up artists που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram αν θες να έχεις άψογο μακιγιάζ

Το μακιγιάζ είναι από τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες κάθε γυναίκας.

Σε όλες μας αρέσει να πειραματιζόμαστε, ακόμη κι αν δεν το έχουμε ψάξει και πολύ για το τι μας ταιριάζει ή το πως πρέπει να συνδυάζουμε τα χρώματα ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας, των μαλλιών ή των ματιών μας. Αυτό βέβαια, είναι και το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε με βάση τους Makeup artists.

Αν θέλεις λοιπόν να μάθεις μερικά μυστικά ομορφιάς και να εμπνευστείς για το επόμενο ξεχωριστό look σου, σου έχω βρει τα 4 καλύτερα accounts στο Instagram από τους Master του μακιγιάζ.

Το Εdiva μας παρουσιάζει, Makeup artists που εμπνέουν εκατομμύρια γυναίκες στο Instagram!

Pat McGrath (@PATMCGRATHREAL)

Την Pat McGrath είναι πολύ πιθανό να την έχεις δει σε περιοδικά μόδας, αλλά και σε διεθνείς επιδείξεις μόδας. Αναδείχθηκε από τη Vogue ως η πιο εμπνευσμένη Makeup artist του κόσμου, καθώς έχει την ικανότητα να δημιουργεί αριστουργήματα στον χώρο του μακιγιάζ αλλά και εκκεντρικές avant-garde εμφανίσεις.

Ακολουθώντας την μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες κυρίως για το πως να βάζεις το eyeliner σου και να δημιουργείς μοναδικά looks.

Lisa Eldridge (@LISAELDRIDGEMAKEIP)

Στην λίστα των πελατών της Lisa Eldridge υπάρχουν άπειρα ονόματα από το Hollywood. Εργάζεται ως Global Creative Director στην Lancôme, ενώ επίσης ανεβάζει video tutorials στο YouTube, όπου έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο subscribers. Πολλά από τα makeup της όμως τα βλέπουμε και στην μηνιαία στήλη της στο περιοδικό UK ELLE. Επιπλέον, στο Instagram μας δείχνει πολύ συχνά μερικά από τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς.

Val Garland (@THEVALGARLAND)

Η πρώτη μεγάλη αγάπη της Val Garland ήταν τα χρώματα στα μαλλιά. Όσο όμως ασχολούνταν με αυτό και γενικότερα τα χρώματα ανακάλυψε ότι προτιμάει να τα χρησιμοποιεί στο μακιγιάζ και έτσι άλλαξε κατεύθυνση στην καριέρα της. Δημιουργεί αρκετά εκκεντρικές εμφανίσεις και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο συνεργάστηκε με τον Alexander McQueen και την Lady Gaga.

Στο προφίλ της μπορείς να βρεις από vintage προτάσεις μέχρι και πιο πολύχρωμες αν δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και όχι και τόσο συνηθισμένο!

Lottie Stannard (@LOTSTAR)

Και για το τέλος κράτησα την Lottie Stannard, η οποία ξεκίνησε και εκπαιδεύτηκε δίπλα στην καλύτερη, δηλαδή την Pat McGrath. Εργάζεται μόνη της τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Σπούδασε graphic design και αυτό την βοήθησε να ξεχωρίσει στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς έδινε έμφαση στην λεπτομέρεια και δεν υπήρχε περίπτωση να δεις ατέλειες στα δημιουργήματα της.

Επίσης, έχει συνεργαστείς με τους οίκους μόδας Dior και Chanel, ενώ επίσης έχει συνεργαστεί και με τα περιοδικά Vanity Fair και Vogue με μεγάλη επιτυχία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ