Συγκλονιστικό βίντεο: Η σοκαριστική στιγμή που ανεμοστρόβιλος χτυπά το αεροδρόμιο της Αττάλειας και αφήνει πίσω του 12 τραυματίες

Ο ανεμοστρόβιλος σήκωσε ένα λεωφορείο του αεροδρομίου στον αέρα

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν ανεμοστρόβιλος έπληξε το αεροδρόμιο της Αττάλειας, όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της ομώνυμης επαρχίας, Μουνίρ Καράλογλου.

Ο ανεμοστρόβιλος ανέτρεψε ένα λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες σε ένα αεροσκάφος. Σύμφωνα με τον Καράλογλου, που μίλησε στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι NTV, ο άνεμος σήκωσε το λεωφορείο στον αέρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άνθρωποι. Προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε ένα αερπλάνο.

Παρά το ατύχημα, το αεροδρόμιο εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά. Η Daily Sabah, δημοσίευσε στο twitter ένα συγκλονιστικό βίντεο: Είναι η στιγμή που ο ανεμοστρόβιλος χτυπά το αεροδρόμιο της Αττάλειας.

 

Αυτός ήταν ο δεύτερος ανεμοστρόβιλος που πλήττει την Αττάλεια τις τελευταίες τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, από τον πρώτο σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο άνθρωποι ενώ προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές και σε καλλιέργειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ