Συγκίνηση και θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη: "Άπαντες παρόντες" (φώτο-βίντεο)

Πλήθος κόσμου στον ιερό ναό της  Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά -  Ο Αντώνης Σαμαράς , ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη , η Ειρήνη Νικολοπούλου και φυσικά όλοι οι συνάδελφοι του από το ¨"Πρώτο θέμα"  ανάμεσα στους φίλους που αποχαιρέτησαν τον Θέμο Αναστασιάδη

Η πιο δύσκολη ώρα, αυτή του "τελευταίου αντίο" έφτασε για τους συγγενείς και τους φίλους του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη .

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη  στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Η γυναίκα του Θέμου, Βασιλική, τα τρία τους παιδιά, η αδελφή του Νταϊάνα, οι συγγενείς του, οι φίλοι του, η οικογένειά του από το Πρώτο ΘΕΜΑ, η ευρύτερη δημοσιογραφική οικογένεια την οποία υπηρέτησε με πίστη, συνέπεια και όραμα που μετουσίωσε σε πράξη, εκπρόσωποι της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, αλλά και πλήθος κόσμου που τον γνώρισαν μέσα από τη δουλειά του, τον αποχαιρετούν.

oikogeneia3

Η Βασιλική, η Αλίκη, η Φιλιώ και ο Βύρωνας, η οικογένεια του Θέμου, στο τελευταίο αντίο

daina

Συγκλονισμένη η αδερφή του Θέμου Νταϊάνα Αναστασιάδου και ο ανιψιός του Σπύρος

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Συντετριμμένος ο Τάσος Καραμήτσος, συνοδοιπόρος του Θέμου στη δημιουργία του Πρώτου Θέματος

themos_a_dieu

Ο Βασίλης Κικκίλιας

psinakis

Ο Ηλίας Ψινάκης

Ο διευθυντής του Πρώτου Θέματος Μπάμπης Κούτρας

Πλήθος κόσμου, έχει προσέλθει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά, για την κηδεία του δημοσιογράφου. Πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής έδωσαν το παρών.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Δημήτρης Αβραμόπουλος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος

Δημήτρης Κοντομηνάς

Γιώργος Παπαδάκης

Αντώνης Σαμαράς

Έλλη Στάη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταύρος Θεοδωράκης

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έφτασε στην Παναγία Ελευθερώτρια στη μία το μεσημέρι, όπως και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Λίγο νωρίτερα είχαν φθάσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επίτροπος στην Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

themos_ekklisia_wozenberg

 Ελίζα Βόζενμπεργκ

themos_ekklisia_pretederis

Γιάννης Πρετεντέρης

themos_ekklisia_tsalikis

Γιώργος Τσαλίκης

themos_ekklisia_loverdos

Ανδρέας Λοβέρδος

themos_ekklisia_lazopoulos

Λάκης Λαζόπουλος

Ηταν εκεί ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο συμφοιτητής και φίλος του Θέμου Ανδρέας Λοβέρδος. Ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Θεόδωρος Κασσίμης, ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Θοδωρής Κυριακού, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος,  η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, οι δημοσιογράφοι Ειρήνη Νικολοπούλου, Γιώργος Παπαχρήστος, Γιάννης Πρετεντέρης, Χρήστος Ράπτης, Θανάσης Τσεκούρας, Έλλη Στάη, Παναγιώτης Λάμψιας, Γιώργος Παπαδάκης, Τάκης Χατζής, Παύλος Τσίμας, Αγγελική Νικολούλη,  ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου, Βασίλης Σκουντής, Βασίλης Χιώτης.

themos_ekklisia_dimitrakopoulos

Μιχάλης Δημητρακόπουλος

 

Από τους πρώτους έφθασε στον ιερό ναό ο Λάκης Λαζόπουλος. Εκεί είναι  ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Θέμης Σοφός με τη σύζυγό του Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δούκισσα Νομικού, ο Βαγγέλης Περρής, η Βίκυ Καγιά, ανάμεσα σε πολλούς ακόμη. 

themos_ekklisia_kagia

Βίκυ Καγιά

themos_ekklisia_perris

themos_ekklisia_nikolouli

«Eνας παλιός, καλός φίλος, άνθρωπος που τίμησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα, έδωσε τον εαυτό του και μέσα από τη δουλειά του αισιοδοξία στον ελληνικό λαό. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και τιμή», είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για τον Θέμο Αναστασιάδη. «Εφυγε σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και θα μας λείψει πολύ», δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

 

*Φωτογραφίες: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ