Βίντεο: Η 35χρονη Rachel μιλάει πρώτη φορά για τον πατέρα & βιαστή της - Βασανιστήρια σε 80 συζύγους & τα άπειρα παιδιά

Πώς απέδρασε από τον πατέρα και σύζυγό της;

Ο Ουόρεν Τζεφς, ήταν ο ιδρυτής της «Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των τελευταίων ημερών».

Η αίρεση βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή στα ορεινά της πολιτείας και αριθμεί 5.000 πιστούς.

Η αίρεση υποστηρίζει την πολυγαμία και ο Τζεφς είχε 85 συζύγους. Μια από αυτές ήταν και η κόρη του,  Rachel Jeffs η οποία μίλησε για τα βασανιστήρια που έζησε κοντά του.

Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να αποδράσει από την κοινοβιακή ζωή, πριν ακόμη ο πατέρας και σύζυγος της κατηγορηθεί για παιδεραστία και οδηγηθεί -μετά από γιγάντια επιχείρηση του FBI- στη φυλακή.

Ο 51χρονος Τζεφς συνελήφθη τον Αύγουστο του 2006, έπειτα από κυνηγητό δύο ετών. Κατά το διάστημα αυτό, το όνομά του βρισκόταν στη λίστα του FBI με τους δέκα πλέον καταζητούμενους στις ΗΠΑ.

Η Rachel διηγείται "οσο κι αν φαίνεται περίεργο είχα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Ένα σπίτι με τόσα αδέλφια, τόσα μικρά παιδιά να παίζουν μαζί, να τραγουδάνε... Κάναμε πράγματα, πηγαίναμε εκδρομές, τότε ήταν όμορφα", αποκαλύπτει η Jeffs. Μεγαλώνοντας, όμως, θα ανακάλυπτε ότι ο Warren δεν ήταν ο στοργικός πατέρας με το διαφορετικό παιδαγωγικό σύστημα που όλοι πίστευαν.

Σύμφωνα με το cheatsheet ο πατέρας της, της είχε πει πως η θρησκεία τους επιτάσσει να είναι γλυκιά πάντα και υποταγμένη, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να έχει πάντα την εύνοια του θεού. Στα 8 της χρόνια, ο πατέρας της άρχισε να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ