Η Αντριάνα Καρεμπέ μαμά στα 47 της: Η Nina με έκανε καλύτερο άνθρωπο - Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης τα κιλά και σε ποιον μοιάζει το παιδί

Φωτογραφήθηκε με την κορούλα της! 

Η Αντριάνα απέκτησε μόλις ένα μωρό στα 47 της και είναι τόσο ενθουσιασμένη ώστε δηλώνει εξαιρετικά μετανιωμένη που δεν απέκτησε νωρίτερα παιδιά και ότι δεν θα θελε τη ζωή της αν πάθαινε το παραμικρό η αγαπημένη της κορούλα Νίνα.

Ας δούμε όμως αποσπάσματα από την συνέντευξη που έδωσε στο Paris Match.

Λέει λοιπόν η Ανδριάνα στο δημοσιογράφο ότι η γέννηση της κόρης της μοιάζει με έκρηξη με ένα big bang και ότι ζωή άρχισε όταν έφερε στον κόσμο το παιδί της. ‘’Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα αγαπήσω τόσο πολύ κάποιον μέχρι την ημέρα τοκετού ακόμη και έγκυος όμως ήμουνα τόσο ενθουσιασμένη και ευχαριστημένη που δεν ήθελα να τελειώσει η περίοδος της εγκυμοσύνης η κόρη μου μοιάζει πάρα πολύ στο μπαμπά της και είναι κάτι που μου δίνει απέραντη χαρά γιατί ακριβώς αυτό ονειρευόμουν, το παιδί που θα φέρω στον κόσμο να μοιάζει με τον άντρα που αγαπώ’’.

‘’Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα πολλές ναυτίες επίσης δεν ήθελα σχεδόν τίποτα να φάω με αποτέλεσμα τους πρώτους μήνες να χάσω 7 kg μετά να τα ξαναπάρω και τώρα έχω χάσει 11 kg με αποτέλεσμα να ζυγίζω όσο όταν ήμουν 20 χρονών, ο σύζυγος μου μου άνοιξε τα μάτια μου και με έπεισε να φέρω παιδί στον κόσμο παρότι ήδη είχα ξεπεράσει τα 45 λέγοντας μου ότι εάν δεν κάνω παιδί είναι σαν να έχω χάσει τη ζωή όλη είχε δίκιο.

Δεν ήξερα τι έλεγα όταν δήλωνα πως ένα παιδί βάζει σε κίνδυνο τον έρωτα ενός ζευγαριού ο Aram Είναι ήδη πατέρας ενός αγοριού 29 ετών.

Όταν άρχισαν οι οδύνες του τοκετού ήμουν σε ένα εστιατόριο κοντά στο Μοντεκάρλο και δειπνούσαμε τον άντρα μου και φίλους οι πόνοι ήταν τόσο δυνατοί ώστε γονάτισα στη μέση του δρόμου.

Ο σύζυγος μου ήταν μαζί μου κατά τη διάρκεια του τοκετού και ήταν τόσο αγχωμένος ώστε κόντεψε να λιποθυμήσει με αποτέλεσμα να ασχολούνται οι νοσοκόμες περισσότερο με εκείνον παρά με μένα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dans Match cette semaine.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Match (@parismatch_magazine) στις

Τελικά έκοψε τον ομφάλιο λώρο Και οι δυο μας κλαίγαμε από χαρά και μεγάλη συγκίνηση.

Έκτοτε ασχολούμαι συνέχεια με το μεγάλωμα της μικρής μας κόρης αρκετές φορές μόνη μου γιατί ο σύζυγος μου πηγαινοέρχεται στο Μαρακές όπου ετοιμάζουμε τα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου.

Το σημαντικότερο που ανακάλυψα όμως με τον ερχομό του παιδιού μου είναι ότι με κάνει κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο λιγότερο μοναχική πιο κοινωνική και το σημαντικότερο λιγότερο εγωίστρια και ματαιόδοξη πριν ήμουνα εγωκεντρική ενώ τώρα δείχνω μεγαλύτερη κατανόηση και ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους. Η Νίνα με έκανε καλύτερο άνθρωπο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ