Καρολίνα του Μονακό: Η γαλήνια κομψότητα της κόρης της Γκρέις Κέλι

Μια κομψή γαλαζοαίματη! 

Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό είναι ένα παράδειγμα ότι η ηλικία δεν είναι εμπόδιο για τη διατήρηση του τίτλου τής πιο κομψής γαλαζοαίματης της Ευρώπης. Στα 62 της χρόνια αποδέχεται με αξιοπρέπεια τα χρόνια που περνούν και δεν κρύβει τις ρυτίδες της, τόσο το πρόσωπο και το λαιμό, αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Mundo.

Εκείνο που διαφοροποιεί την πρωτότοκη κόρη του Πρίγκιπα Ρενιέ Γ’ του Μονακό και της Αμερικανίδας ηθοποιού Γκρέις Κέλι είναι ότι έζησε έντονα κάθε στάδιο της ζωής της χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες και αυτό φαίνεται, σημειώνεται στο δημοσίευμα, στο οποίο γίνεται αναφορά στους άνδρες με τους οποίους είχε σχέση, τον playboy, επενδυτή κεφαλαίων Φιλίπ Ζινό, τον οποίο παντρεύτηκε και χώρισε μετά από δύο χρόνια γάμου, τον Αργεντίνο τενίστα Γκιγιέρμο Βίλας, τον Ρομπερτίνο Ροσελίνι.

Η Καρολίνα σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ  παντρεύτηκε επίσης, τον Στέφανο Κασιράγκι, γιο οικογένειας βαθύπλουτων Ιταλών εργολάβων και έκαναν τρία παιδιά, τον Αντρέα, τη Σαρλότ και τον Πιερ. Ήταν η ευτυχισμένη, ήρεμη εποχή στο Μονακό, αλλά δεν κράτησε πολύ.

Στις 3 Οκτωβρίου 1990, ο Στέφανο Κασιράγκι σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ταχύπλοο σκάφος σε ηλικία 30 χρόνων. Οι εικόνες της κηδείας, της θλίψης και του πόνου για την Καρολίνα του Μονακό έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Αργότερα έκανε σχέση με τον Γάλλο ηθοποιό, Βίνσεντ Λίντον.

Ο τρίτος της σύζυγος με τον οποίο είναι παντρεμένη μέχρι σήμερα είναι ο Ερνέστος Αύγουστος Ε', επικεφαλής του Οίκου του Ανόβερου, με τον οποίο παντρεύτηκε στο Μονακό το 1999 και απέκτησε μια κόρη, την Αλεξάνδρα.

Έκτοτε, η Καρολίνα έχει αφιερωθεί στη φροντίδα των παιδιών της και των παιδιών τους και στα καθήκοντα της ως μέλος του οίκου Γκριμάλντι στο Πριγκιπάτο του Μονακό, τα οποία ασκεί με κομψότητα και αξιοπρέπεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ