Η Σόφη Πασχάλη αποκλειστικά στο eirinika για το νέο Survivor: «Να έχουν πάνω απ' όλα ψυχική δύναμη» (Φωτό)

«Τολμώ να πω πλέον ότι έχω την τύχη να ζήσω τα όσα χρόνια έχω με την αλήθεια μου!» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Σόφη Πασχάλη ήταν μία από τις προσωπικότητες που ξεχώρισαν στον πρώτο κύκλο του «Survivor» που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Η δασκάλα της γιόγκα, όπως έγραψε και στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, «μετά από δάκρυα συγκίνησης, χαράς και λύπης, ένα μένει: Ευγνωμοσύνη, βαθιά ευγνωμοσύνη».

Έτσι, λοιπόν, η Σόφη Πασχάλη μιλά στο eirinika.gr και συμβουλεύει τους νέους παίκτες του «Survivor» να έχουν πάνω απ' όλα ψυχική δύναμη.

Τι εύχεσαι στους νέους παίκτες του «Survivor», τι τους συμβουλεύεις;

Τους εύχομαι πάνω από όλα ψυχική δύναμη! Αν θα συμβούλευα κάποιον νέο παίκτη, θα του έλεγα να μην πάρει στα σοβαρά τα όσα συμβούν εκεί. Είναι ακραίες οι συνθήκες και συμβαίνουν ακραία γεγονότα. Είναι απόλυτα λογικό. Θέλει καλή διαχείριση μυαλού.

Ποια είναι η καλύτερη ανάμνησή σου από το παιχνίδι;

Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι οι στιγμές κάτω από τους φοίνικες, τα πανέμορφα αστέρια στον ουρανό, το τεράστιο φεγγάρι, με εμάς να καθόμασταν στη φωτιά που είχαμε ανάψει, να τραγουδάμε, να χορεύουμε και βασικά να είμαστε ευτυχισμένοι που είχαμε φάει ένα πιάτο ρύζι, δεν έβρεχε και φοράγαμε στεγνά ρούχα! Αυτές οι βραδιές ήταν μυθικές! Θα μείνουν στην ανάμνησή μου για πάντα! Τα αστεία μας, τα ανέκδοτα, τις πλάκες, τα πειράγματα! Είναι χαραγμένα στο μυαλό καο δεν θα σβήσουν ποτε.

Θα ξαναπήγαινες;

Αν θα ξαναπήγαινα; Εννοείται και θα ξαναπήγαινα! Αυτή η εμπειρία ήταν από τις πιο δυνατές της ζωής μου. Με έκανε να γνωριστώ με εμένα και να καταλάβω ποια είμαι. Αυτό το δώρο που μου προσέφερε, ήταν το μεγαλύτερο έπαθλο που θα μπορούσε να μου προσφέρει η ζωή. Τολμώ να πω πλέον ότι έχω την τύχη να ζήσω τα όσα χρόνια έχω με την αλήθεια μου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ