Ο Mike μίλησε ανοιχτά στον Αρναούτογλου: «Δεν ήξερα γιατί με άφησαν στο ίδρυμα, μου είπαν ότι αυτή η γυναίκα ήταν άρρωστη» (Βίντεο)

Τι είπε για τους βιολογικούς γονείς του.

Ο τραγουδιστής Mike ήταν, χθες, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The2Night Show».

Μεταξύ άλλων, ο συμμετέχων και στον δεύτερο κύκλο του «Nomads» μίλησε και για το ότι είναι υιοθετημένος, κάτι που αποκάλυψε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε: «Μου βγήκε αυθόρμητα να το πω. Υπήρχε και όλη αυτή η πίεση. Ήθελα να μιλήσω με έναν δικό μου άνθρωπο. Λύγισα και δεν άντεξα» και πρόσθεσε: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είμαι υιοθετημένος. Οι γονείς μου με πήραν όταν ήμουν 12 μηνών. Δε μπορούσαν να κάνουν παιδί. Μου είπαν την αλήθεια για την υιοθεσία. Όταν ήμουν στο ίδρυμα, ερχόντουσαν, με έβλεπαν, περνούσαμε ώρες μαζί. Έπρεπε να συνηθίσω ότι αυτοί είναι οι γονείς μου. Δέχτηκα αμέσως τη μαμά μου και με το με πήρε στα χέρια της, κοιμήθηκα στην αγκαλιά της».

Εν συνεχεία, ο Mike είπε για τους βιολογικούς γονείς του: «Δεν τους γνωρίζω καθόλου, δεν έχω μάθει τίποτα και δεν ξέρω αν ακούγεται ωμό. Δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Εύχομαι να είναι καλά. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό το δώρο που μου έκαναν, γιατί είναι δώρο το να αφήσεις ένα παιδί στο ίδρυμα και να έχεις αυτογνωσία ότι δεν μπορείς να το μεγαλώσεις για τους δικούς σου λόγους. Και επίσης έχω ένα μεγάλο δώρο τους γονείς μου, που με έχουν μεγαλώσει με αξιοπρέπεια και αγάπη».

Ο τραγουδιστής, στο τέλος της συνέντευξής του, ανέφερε: «Κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 15 μου, ήθελα να μάθω αλλά με το που μου είπαν οι γονείς μου ότι θα είναι δίπλα μου σε αυτό, σταμάτησα, δεν με ενδιέφερε. Τον λόγο που με άφησαν στο ίδρυμα δεν τον ήξερα, μου είπαν ότι αυτή η γυναίκα ήταν άρρωστη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ