Τι συζήτησαν σε δυο μυστικά ραντεβού Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί - Το τελευταίο 10ημερο

Όχι μία, αλλά δύο μυστικές συναντήσεις.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκαν και μάλιστα, δύο φορές, την περασμένη εβδομάδα.

Μετά το διαζύγιο τους το άλλοτε καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ έχει να συζητήσει για πολλά πράγματα που αφορούν τα παιδιά τους αλλά και πολλά άλλα.

Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε πριν από μία εβδομάδα για πρώτη φορά και μετά ξανά στις 30 Ιανουαρίου σε ένα γραφείο στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την Daily Mail όπως όλα δείχνουν οι αντιπαραθέσεις αποτελούν πλέον παρελθόν, καθώς οι Αμερικανοί σταρ, μετά από δύο χρόνια σκληρής «μάχης» κατέληξαν προ διμήνου, σε συμφωνία για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Το "Who" συνέλαβε στον φακό του το ζευγάρι στο μέσο της τρίωρης συνάντησής τους σε δικηγορικό γραφείο στο Μπέβερλι Χιλς. Κατά την έξοδό τους, η Τζολί φρόντισε να αποφύγει τις κάμερες ενώ ο Πιτ χαιρέτισε προτού μπει στο αυτοκίνητό του.

Δεν ήταν ωστόσο, μόνο το θέμα των παιδιών, καθώς στη συνάντηση συζήτησαν και για το νέο ροζέ κρασί που ετοιμάζουν και το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στις 5 Μαρτίου.

Να σημειωθεί πως οι δυό τους έχουν κάνει μια μεγάλη επένδυση και διατηρούν οινοποιείο, το Miraval από το οποίο θα κυκλοφορήσουν το νέο τους κρασί "Studio By Miraval.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ