Εντυπωσιακό φινάλε για το My style rocks: Λάμψη - χαμόγελα- συγκίνηση - Ποια στέφθηκε "βασίλισσα της μόδας" (βίντεο)

Σε ποια παίκτρια έδωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης το πρώτο του πεντάρι

Αντάξιος ενός παιχνιδιού μόδας και στυλ ήταν ο τελικός του My style Rocks . Οι έξι παίκτριες που περπάτησαν για τελευταία φορά στην πασαρέλα του δημοφιλούς τηλεοπτικού ριάλιτι, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες προσπάθησαν να πείσουν κριτικούς και κοινό ότι αξίζουν τον τίτλο της "βασίλισσας της μόδας" . 

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, τους κριτές (Μπέττυ Μαγγίρα, Στέλιο Κουδουνάρη και Δημήτρη Αργυρόπουλο) και τις παίκτριες. Γκεστ κριτής ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αποκάλυψε πως έβλεπε το ριάλιτι όταν είχε χρόνο, ενώ τον ρυθμό έδωσε ο Γιώργος Τσαλίκης με τις επιτυχίες του.

Από τον τελικό του My style rocks δεν έλειψε η συγκίνιση καθώς οι παίκτριες βρίσκονταν μία- μία για τελευταία φορά μπροστά στους κριτές οι οποίοι είχαν έναν καλό λόγο για όλες.

Ο "αυστηρός" Στέλιος Κουδουνάρης έκανε την έκπληξη όταν έδωσε το πρώτο του "πεντάρι" στην Φωτεινή Τράκα.

Στην τελική τριάδα ήταν η Φωτεινή Τράκα, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και η Χριστίνα Παπαδέλλη. Τρίτη αναδείχθηκε η Χριστίνα Παπαδέλλη και η τελική μάχη δόθηκε μεταξύ της Φωτεινής και της Κωνσταντίνας.

 Η μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε τόσο από τη βαθμολογία των κριτών, όσο και από τη ψηφοφορία του κοινού και ήταν η Φωτεινή Τράκα.

Από τη βαθμολογία των κριτών δημιουργήθηκε η κατάταξη με τις παίκτριες. Το κορίτσι με την υψηλότερη βαθμολογία πήρε 6 πόντους, το δεύτερο 5, το τρίτο 4 κ.οκ. Το ίδιο έγινε και με την ψηφοφορία του κοινού. Οι πόντοι προστέθηκαν και έτσι βγήκε το αποτέλεσμα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε στα χέρια της τον φάκελο και άρχισε να ανακοινώνει την τελική κατάταξη. Την έκτη θέση έλαβε η Νίνα Παπαιωάννου, την πέμπτη η Ιωάννα Σιαμπάνη, τέταρτη η Μαρία Λέκα, την τρίτη η Χριστίνα Παπαδέλλη ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ