Η super star rapper Cardi B με μωβ μαλλιά , μωβ σύνολο και το κορυφαίο; Νύχια 10 εκατοστά σε κίτρινο (φώτο)

Με το σέξι - αν και κιτς- look, το μυστηριώδες ύφος και τη ακόμη πιο "μυστηριώδη" λεζάντα, η Cardi B κατάφερε για μια ακόμη φορά να "ταράξει τα νερά" των Social Media.

Δεν φημίζεται για τις "συνηθισμένες εμφανίσεις της" αλλά αυτή τη φορά.... το τερμάτισε. Η διάσημη ράπερ Cardi B μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές εμφανίσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Αυτή τη φορά μας προβλημάτισε... Με total μωβ look, που περιλαμβάνει μίνι φόρεμα, ασορτί γουνάκι και... ασορτί μαλλιά με μωβ  και ροζ ανταύγειες  και τεράστια, μυτερά, κίτρινα νύχια έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο instagram:

«Ο Barney δεν θα μπορούσε ποτέ», σε μια περίεργη αναφορά στον Barney τον δεινόσαυρο από τη δημοφιλή παιδική σειρά  Barney & Friends. Με το σέξι - αν και κιτς- look, το μυστηριώδες ύφος και τη ακόμη πιο "μυστηριώδη" λεζάντα, η Cardi B κατάφερε για μια ακόμη φορά να "ταράξει τα νερά" των Social Media.

Άλλο ένα "σήριαλ" που απασχολεί τα μμε σχετιά με την ζωή της Cardi, είναι η σχέση της με τον σύζυγο της.... Το ζευγάρι που όπως φαίνεται "μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν", μετά από έναν ακόμη χωρισμό που διήρκεσε επτά εβδομάδες, αυτή τη φορά είναι ξανά μαζί, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο σύζυγος της , Offset επέστρεψε στο σπίτι και όλα είναι ξανά "μέλι-γάλα".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ