Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor - Τι θα δούμε - Τα πρώτα πλάνα από τον Άγιο Δομίνικο (βίντεο)

Τι αλλάζει φέτος - Οι μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι

Στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο προσγειώθηκαν 24 παίκτες έτοιμοι για όλα. Στόχος ένας και μοναδικός: Η νίκη. Απόψε το βράδυ στις 21.00 αρχίζει η μεγάλη αναμέτρηση. Έρχεται η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου "Survivor Ελλάδα - Τουρκία", στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το κανάλι την εβδομάδα που πέρασε, πρόβαλε τρέιλερ με δηλώσεις των παικτών. Οι αποφασισμένοι παίκτες συστήνονται και δηλώνουν ότι θα διεκδικήσουν την νίκη με πάθος.

Όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, στο τέλος όμως, ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής. Ο μεγάλος αγώνας ξεκινά και αναμένεται συναρπαστικός και δύσκολος Σάκης Τανιμανίδης επίσης είναι έτοιμος και στη θέση του

Οι 12 Έλληνες παίκτες που θα λάβουν μέρος στο SURVIVOR:

Δήμητρα Βαμβακούση, Σπύρος Γουρδούπης ή αλλιώς Dr.Pips, Ιουλιέτα  Κίτρινου, Ρία Κολοβού, Νίκος Κοσμάς, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης,  Νάντια Μαυρουδέα, Δημήτρης Μαργαρίτης, Κυριάκος Πελεκάνος, Αφροδίτη Σκαφίδα , Τόνι Σταυράτης , Ντέμη Τσαγανού.

Απέναντι τους οι 12 Τούρκοι παίκτες

 Σεντά Οτζάκ, Μπουσρά Γιαλτσίν, Σουντέ Μπουρτζού, Καντέρ Καράκαγια, Ετζέμ Οναράν, Μελίσα Εμίρμπαγιερ, Ατακάν Ισίκτουταν, Γιουσούφ Καράκαγια, Οκάν Κιοκσάλ, Μπορά Εντίν, Χακάν Κανίκ, Χικμέτ Τουγσούζ

Ο Σκάι έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από τον Άγιο Δομίνικο

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μας έδωσε μια μικρή γεύση από τις εξωτικές ομορφιές του νησιού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, πρόδωσε και το πρώτο γύρισμα της χρονιάς, αναρτώντας ένα βίντεο από τo σκάφος την ώρα που πήγαινε στην τοποθεσία του γυρίσματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m back! Survivor Ελλάδα-Τουρκία! #survivorgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Τι αλλάζει

Το νέο Survivor έρχεται με σκοπό να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και έδαφος στα... νούμερα. Στόχος τόσο του καναλιού όσο και της παραγωγής είναι να ξανακερδίσει το παιχνίδι τον τίτλο του "βασιλιά των ριάλιτι", που είχε στο Survivor 1 , και τους τηλεθεατές που έχασε στο Survivor 2.

Στο Survivor 3 έχει γίνει το απαραίτητο λίφτινγκ προκειμένου να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού και να μπουν δυναμικά στην κούρσα του ανταγωνισμού.

Το παιγνίδι θα προβάλλεται από το Σάββατο μέχρι και την Τετάρτη, που θα έχουμε και το επεισόδιο της αποχώρησης. Στο συμβούλιο του νησιού θα παρευρίσκονται και οι Έλληνες και οι Τούρκοι, ενώ ο  παίκτης που θα αποχωρεί και θα επιστρέφει στην πατρίδα του, θα εμφανίζεται και στις δύο εκπομπές «Survivor Πανόραμα».

Στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη εκπομπή θα παρουσιάζει η Μπάγια Αντωνοπούλου, έχοντας στο πλευρό της τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και τη Λάουρα Νάργες. Θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4/2 και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Που σημαίνει ότι φέτος, θα έχουμε 7 ημέρες την εβδομάδα Survivor!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ