Χρειάζεστε κάποιο σοβαρό εκτιμητή για να πουλήσετε τα κοσμήματα σας; Ο περίφημος Douglas Walker των Sotheby's έρχεται στην Αθήνα την Δευτέρα - κλείστε ραντεβού (φώτο)

Ο Douglas Walker θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους τις πολύτιμες γνώσεις του

Ο Douglas Walker  ειδικός εκτιμητής κοσμημάτων, του οίκου Sotheby's θα παρευρεθεί στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου,  για να κάνει δωρεάν εκτιμήσεις κοσμημάτων σε συλλέκτες και όχι μόνο.

O διάσημος εκτιμητής κοσμημάτων και η ομάδα του οίκου Sotheby's, που έχει μακρόχρονη παράδοση σε δημοπρασίες πολύτιμων λίθων και κοσμημάτων, θα βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να πουλήσουν τα κοσμήματα τους, να λάβουν πολύτιμες συμβουλές για το πως και που μπορούν να επιτύχουν την καλύτερη πώληση καθώς και για τα πράγματα που οφείλουν να προσέξουν.

Ο Douglas Walker θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους τις πολύτιμες γνώσεις του και θα δώσει πληροφορίες για το πως υπολογίζεται η αξία των κοσμημάτων.

Εάν ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στην συνάντηση , επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του οίκου Sotheby's Έλια Πορταλάκη ηλεκτρονικά στην διεύθυνση elia.portalaki.consultant@sothebys.com ή στο τηλέφωνο 2106891827

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ