Η Κάρλα Μπρούνι γιορτάζει 11 χρόνια γάμου με τον Νικολά Σαρκοζί: "Mon Amour κρατάμε πάντα ο ένας το χέρι του άλλου" (φώτο)

Ο έρωτας τους καλά κρατεί...

Το "άτακτο κορίτσι" της διεθνούς showbiz, είχε πάντα αδυναμία στους ισχυρούς και intelectuel άντρες. Η  πανέμορφη τραγουδίστρια- μοντέλο , Κάρλα Μπρούνι το 2008 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στον τότε Πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και έγινε η "πρώτη κυρία" της Γαλλίας .

Το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της περιορίστηκε προς χάριν ενός πιο "ήσυχου προφίλ" που ταίριαζε καλύτερα στη γυναίκα που ήταν η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου.

Από τότε πέρασαν 11 χρόνια και παρά το γεγονός ότι δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι δίπλα και να στηρίζεις τον "πρόεδρο bling-bling", -όπως αποκαλούσαν στη διάρκεια της προεδρίας του τα γαλλικά ΜΜΕ - η Κάρλα έμεινε πιστή στον 63χρονο , πατέρα της κόρης της Ζουλιά και δεν σταμάτησε ποτέ να τον αγαπά όπως την "πρώτη μέρα"

Το ζευγάρι - παρά τις φήμες που κατά καιρούς τους θέλουν να χωρίζουν - είναι ευτυχισμένο και ερωτευμένο όπως την πρώτη στιγμή.

Με την ευκαιρία της επετείου των γάμων τους, η Κάρλα Μπρούνι, έκανε μια πολύ συγκινητική αφιέρωση στον σύζυγο της Νικολά Σαρκοζί, στο Instagram.

"Πριν από 11 χρόνια σαν σήμερα, στις 11.00 το πρωί, παντρευτήκαμε αγάπη μου. Και έντεκα χρόνια μετά κρατάμε πάντα ο ένας το χέρι του άλλου. Ακόμη περπατάμε χέρι- χέρι", έγραψε η Κάρλα Μπρούνι στη λεζάντα των φωτογραφίων που ανέβασε,  θέλοντας να εκφράσει την μεγάλη αγάπη της για τον Νικολά Σαρκοζί

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ