Βίντεο: Η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας αθυρόστομος νεαρός αφήνει "άφωνη" την Μέγκαν Μαρκλ - Τι της είπε

Ο Χάρι και η Μέγκαν ζήτησαν και "συγνώμη" από τον... αυθόρμητο νεαρό

Συνήθως όπου εμφανίζεται η Μέγκαν Μαρκλ με τον σύζυγο της πρίγκιπα Χάρι όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω τους. Οι παρευρισκόμενοι με θαυμασμό και σεβασμό για το βασιλικό ζευγάρι παραμερίζουν.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον νεαρό που θα δείτε στο βίντεο. Αυτός φαίνεται ότι δεν "συγκινείται" από την παρουσία των μελών της βασιλικής οικογένειας . Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν επισκέφτηκαν εχθές το θέατρο Bristol Old Vic.  

Ο αθυρόστομος έφηβος άφησε "άφωνο" το βασιλικό ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο ιστορικό θέατρο η Μέγκαν και ο Χάρι περιηγήθηκαν στους χώρους και συνομίλησαν με τους νέους που βρίσκονταν εκεί.

Προς μεγάλη τους έκπληξη η Μέγκαν κι ο Χάρι άκουσαν το νεαρό αγόρι να τους λέει: "Δεν μπορείτε απλά να μην περιφέρεστε γύρω από την γ.....η σκηνή".  Η "βόμβα" ξάφνιασε το βασιλικό ζεύγος αλλά αποφάσισαν να μην κάνουν θέμα αυτή την ασυνήθιστη συμπεριφορά. 

Η έγκυος Μέγκαν γούρλωσε τα μάτια της από την έκπληξη  αλλά στη συνέχεια γέλασε με τον "αυθόρμητο" νεαρό. Ο πρίγκιπας Χάρι επίσης έκπληκτος έσκυψε προς το μέρος του νεαρού γελώντας και του ζήτησε "συγνώμη" που τον ενόχλησαν.

Ο νεαρός που φορούσε ακουστικά γύρω από το λαιμό του συνέχισε απτόητος το τσατ του, ενώ η Μέγκαν και ο Χάρι τον παρακολουθούσαν για λίγο χαμογελώντας, όπως αναφέρει η Daily Mail

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ