Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και ώρα για νέες αρχές στα επαγγελματικά και στα ερωτικά - Ποιοι ευνοούνται

Οι ημερήσιες προβλέψεις

Μία ολοκαίνουργια Σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται σήμερα (04/02), ανοίγοντας δρόμους, τις επόμενες ημέρες, γεμάτους ευκαιρίες, επιτυχίες, ανανέωση και νέα ξεκινήματα για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε με ακατάλληλα άτομα. Αναζωογονηθείτε σε σημείο να νιώσετε πως μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας επιθυμία.

Ταύρος: Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού. Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα.

Δίδυμοι: Αναγνωρίστε την προσπάθεια που κάνουν για να βελτιωθούν καθώς και την ανάγκη τους να μοιραστούν περισσότερα πράγματα μαζί σας.

Καρκίνος: Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε καυγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει ο κόπος να ρίξετε την ψυχολογία σας.

Λέων: Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, για τα οικονομικά σας και για την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον. σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Παρθένος: Ακόμα και αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούριο.

Ζυγός: Θα ενισχυθεί θετικά ο οικονομικό σας τομέα, δίνοντάς σας νέους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας. Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σας σχέσεις και στην επικοινωνία μεταξύ σας.

Σκορπιός: Κάντε πραγματικότητα ότι μέχρι σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα σας και παράλληλα παρασύρετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

Τοξότης: Η διαίσθησή σας αλλά και η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τα γεγονότα και τι κρύβεται πίσω από αυτά, θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας.

Αιγόκερως: Αναγνωρίστε τις πραγματικές ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες πηγές εσόδων. Είναι η στιγμή της τόλμης, όχι όμως της αλόγιστης σπατάλης, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε.

Υδροχόος: Αισθηματικά κάτι καινούριο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μην κρατήσει για πολύ, πριν επενδύσετε σε αυτή τη σχέση απαιτείται να σιγουρευτείτε για την ποιότητά της.

Ιχθείς: Πρέπει να προτιμάτε οι σχέσεις σας να είναι σταθερές, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ