Το 1 εκατ. δολάρια θα πάρει η Madonna για να εμφανιστεί στη Eurovision! - Ποιος θα το πληρώσει όμως; (Βίντεο)

Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί, τον Μάιο, στο Τελ Αβίβ.

O Εβραίος δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams θα αναλάβει τη χρηματοδότηση της Madonna για την εμφάνισή της στο διάλειμμα του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2019.

Η συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με συνεργάτη του Adams.

Ποιος είναι ο Sylvan Adams

Πρόκειται για Εβραιο-Καναδό δισεκατομμυριούχο, που επαναπατρίστηκε στο Ισραήλ και ανήκει στους μεγαλύτερους φιλανθρωπιστές και δωρητές. Πέρυσι χρηματοδότησε τη μεταφορά του Giro d’Italia στο Ισραήλ, που έχει γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Εργάζεται επίσης στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας με στόχο να φέρει μεγάλους καλλιτέχνες στο Ισραήλ για να προωθήσουν το κύρος της χώρας παγκοσμίως.

Το πράσινο φως για τη Madonna

Ο Adams συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την εμφάνιση της Madonna τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, μετά από την εκδήλωση του σχετικού ενδιαφέροντος από τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα, KAN. Το ύψος του ποσού υπολογίζεται σε περισσότερο από 1 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει ο OGAE Greece.

Ο Sylvan Adams πιστεύει ότι η συμμετοχή μια καλλιτέχνιδας όπως η Madonna θα αυξήσει σημαντικά την προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και των εκδηλώσεων που τη συνοδεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σελίδα MadonnaNation.com, η Madonna θα ερμηνεύσει 2 τραγούδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ