Νέα τραγωδία στo Ηράκλειο – Νεκρό πεντάχρονο κοριτσάκι από πυρετό!

Μεταφέρθηκε με συμπτώματα πυρετού... 

Μία ακόμη τραγωδία εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, καθώς ένα κοριτσάκι, ηλικίας πέντε ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η μικρούλα που “έφυγε” τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή, είχε παρουσιάσει πολύ υψηλό πυρετό και οι γονείς της τη μετέφεραν αρχικά στα Επείγοντα του ΠΑΓΝΗ το βράδυ της Κυριακής. Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του παιδιού στην Παιδιατρική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, ωστόσο η κατάσταση του μικρού κοριτσιού έδειχνε σημάδια επιδείνωσης, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών σύμφωνα με το cretapost το πεντάχρονο κορίτσι δεν τα κατάφερε και λίγο μετά τα μεσάνυχτα άφησε την τελευταία του πνοή. Φως στην αιτία του θανάτου του αναμένεται να ρίξουν οι εργαστηριακές εξετάσεις που έχουν παραγγελθεί. Ωστόσο, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το κορίτσι, που κατάγεται από τα Φιλίσια του Δήμου Αρχανών Αστερουσιών, είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ