Αρκετή ώρα σκι στο Βελούχι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε φωτό και βίντεο

Είναι λάτρης του σπορ!

Στην κορυφή Ηρακλής, στα 2030 μέτρων του νέου Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου στο Καρπενήσι βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στα πλαίσια της περιοδείας του στη Στερεά Ελλάδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δυο μέρες στην Ευρυτανία και στη Φθιωτιδα πήραμε λίγο από τον καθαρό αέρα της Στερεάς Ελλάδας. Διότι στην Αθήνα η πολιτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση πνίγει πια τους πάντες. Απο το Καρπενήσι ανακοινώσαμε το ψηφοδέλτιο μας στην Ευρυτανία με 2 στους 3 να είναι νεα στελέχη που δεν έχουν πολιτευτεί ξανά! Περπατήσαμε στα βουνά της Ευρυτανίας του Παύλου Μπακογιάννη. 30 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του. Δεν τον ξεχνάμε, όπως δεν ξεχνάμε και τα λόγια του. Με χαρά βρέθηκα και πάλι στην Λαμία. Στη δυναμική πρωτεύουσα της δεύτερης σε μέγεθος περιφέρειας της χώρας. Ευχαριστώ από την καρδιά μου για τη θερμή υποδοχή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπαθεί ιδιαίτερα το σπορ, καθώς έκανε αρκετή ώρα.

«Είχα τη χαρά να ξεκλέψω λίγες ώρες και να επισκεφτώ το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι, ένα χιονοδρομικό που αγαπώ ιδιαίτερα. Περάσαμε λίγες πολύ ωραίες ώρες», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

(Πηγή φωτό: Xionodromika.gr)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ