Made in Greece το One & Olive: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 120 χρόνων & 5 γενεών βγαλμένο από τη γη της Μεσσηνίας

Το ελαιόλαδο One & Olive δεν είναι μία απλή υπόθεση.

Στη γεύση και την υφή του φυλάσσονται πολύτιμα μυστικά 120 χρόνων και 5 γενεών.

Ήταν το 1896 όταν ο παπα-Αποστόλης στήριξε την τοπική οικονομία με την παραγωγή ελαιολάδου στην περιοχή της Μεσσηνίας. Έκτοτε, η οικογένεια Αναγνωστόπουλου φυλάσσει τις οικογενειακές αξίες σαν πολύτιμο θησαυρό: φιλότιμο, αγάπη, αφοσίωση, σκληρή δουλειά, αξιοπρέπεια, πίστη και ενότητα.

Οι αρχές αυτές, που τηρούνται ευλαβικά, αναμειγνύονται με τη γόνιμη ύπαιθρο της Μεσσηνίας και δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που σήμερα κλείνεται σε ένα ιδιαίτερο μπουκάλι και ονοματίζεται One & Olive.

Όλες οι επόμενες γενιές της οικογένειας Αναγνωστόπουλου κληρονόμησαν το πάθος του παπα-Αποστόλη για τα πολύτιμα αγαθά της Μεσσηνιακής γης, κάτι που είδαν ως καθήκον για την συνέχεια της οικογενειακής παράδοσης.

Μία σταγόνα ελαιόλαδο «One & Olive» αρκεί για να γευτείτε τη θέρμη του ήλιου της Ελλάδας, την αύρα που μεταφέρει την αρμύρα της θάλασσας στα φύλλα των Κορονέικων λιόδεντρων και το γόνιμο έδαφος που τα θρέφει.

Το ελαιόλαδο One & Olive διακρίνεται για το χαρακτηριστικό βαθύ σκούρο πράσινο χρώμα με τη πλούσια υφή. Όσο για τα αρώματα αναδύονται φρέσκα και ισορροπημένα αρώματα φρούτων σε συνδυασμό με νότες αμυγδάλου και χόρτου.

Η γεμάτη φρουτώδης και πιπεράτη γεύση που αφήνει στο στόμα, ακολουθούμενη από μια εκλεπτυσμένη επίγευση πικραμύγδαλου, δημιουργούν μία μοναδική γευστική εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι τα αρώματα αυτού του ελαιολάδου είναι σπάνια για την Κορωνέικη ποικιλία.

Μεγάλη επιμέλεια στη γεύση, ιδιαίτερη φροντίδα και στο μπουκάλι όμως, το οποίο έχει δημιουργηθεί αντλώντας έμπνευση από την κυκλαδική τέχνη και σε αυτό αποτυπώνεται η φιγούρα ενός αγρότη. Τα χέρια του είναι σταυρωμένα, παραπέμποντας στην αίσθηση της πληρότητας που νιώθει κανείς μετά από μια μέρα επίπονης αγροτικής εργασίας. Τα χρώματα έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να αντιπροσωπεύουν τον αγρό και την καθημερινότητα στην επαρχία.

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ