Αντώνης Παραράς: Η συγκινητική αναφορά του Αντώνη Κανάκη στον αδικοχαμένο φίλο του στην πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα

Ο φίλος του Αντώνη Κανάκη έφυγε πριν από 23 χρόνια από την ζωή! 

Ο Αντώνης Παραράς, ο καλός φίλος του Αντώνη Κανάκη, με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί το 1994 την εκπομπή Κομφούζιο, έφυγε από τη ζωή πριν από 23 χρόνια στις 4 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, τυχαία, η πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα, στο ΣΚΑΪ, συνέπεσε με την ημερομηνία θανάτου του καλού φίλου της παρέας και ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον παλιό του φίλο.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ήμασταν παρέα και να γελούσαμε και να διασκεδάζαμε και να σατιρίζαμε όλα αυτά τα πράγματα και όλους αυτούς που καθορίζουν τις ζωές μας κι όλο αυτό το γύρω γύρω που κοντεύει να μας τρελάνει, αλλά δεν είναι μαζί μας εδώ και 23 χρόνια. Και κάθε χρόνο, όποτε είμαστε στον αέρα, εννοείται τον θυμόμαστε σε καθημερινή βάση, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι βγήκαμε φέτος, κάναμε αυτό το νέο ξεκίνημα 4 Φεβρουαρίου και ακριβώς σαν σήμερα πριν 23 χρόνια ο φίλος Αντώνης Παραράς την έκανε και τον έχουμε με μεγάλη αγάπη πάντα μέσα στην καρδιά μας και πάντα τον θυμόμαστε όπως ήταν και όπως ήμασταν τότε, σε πολύ ρομαντικές, πολύ όμορφες και αγνές εποχές.

Κάθε φορά που μεταδίδουμε αυτό το βίντεο προσπαθώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε και ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου και την αγάπη μου στην οικογένεια και στους γονείς του που πραγματικά από τότε που έγινα και πατέρας ειδικά προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πώς το άντεξαν αυτό το πράγμα αυτοί οι άνθρωποι. Ένα θαυμάσιο παιδί, ένα πραγματικό διαμάντι σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Μια σπάνια περίπτωση», είπε συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης προβάλλοντας το αφιερωματικό βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ