Πρωτοφανής απόφαση: Ο Τούρκος παράγωγος του Survivor πήρε την κηδεμονία της 7χρονης κόρης του από την 27χρονη Σειμά (φωτό)

To ζευγάρι χώρισε ένα χρόνο μετά τον γάμο του.... 

Στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου έγινε γνωστή η είδηση πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η 27χρονη καλλονή, Σεϊμά Σουμπασή χώρισαν έναν χρόνο περίπου αφότου παντρεύτηκαν σε μια παραμυθένια τελετή στο Σεν Τροπέ.

Και οι δύο φαίνεται ότι έχουν βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια άλλων συντρόφων. Τα δημοσιεύματα, άλλωστε, που ήθελαν και τους δυο να διατηρούν εξωσυζυγικές σχέσεις οργίαζαν.

Με απόφαση του δικαστηρίου ο Τούρκος παραγωγός πήρε τελικά την επιμέλεια της Μελίσα της κόρης τους.

Με ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Σεϊμά έκανε γνωστό πως σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου ο Ατζούν κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού.

Η ανακοίνωση της Σεϊμά

Προς αξιότιμα μέλη του Τύπου

Κατόπιν της απόφασης σχετικά με την επιμέλεια της κόρη μας Μελίσα, αυτή δόθηκε στον πατέρα της, κύριο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αυτήν την απόφαση.

Σε αυτό το σημείο δεν είναι σημαντικό το ποιος έχει την κηδεμονία, αλλά να μεγαλώσει η κόρη μας με αγάπη και ευτυχία.

Ο κύριος Ατζούν και εγώ θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί την Μελίσα. Η κόρη μας θα συνεχίζει να βιώνει αυτήν τη διαδικασία, όπως γινόταν μέχρι τώρα με τον πατέρα της.

Με τον κύριο Ατζούν δώσαμε τέλος στον γάμο μας σαν δύο πολιτισμένοι άνθρωποι. Από εδώ και στο εξής για το καλό της κόρης μας, Μελίσα, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε πάντα τα καθήκοντά μας ως η μητέρα και ο πατέρας της.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση της ευαισθησίας του θέματος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ