«Καθάρματα - Φώναζα "σταματήστε" και μου έλεγαν 5 λεπτά ακόμη»: Η 19χρονη θύμα βιασμού στη Ρόδο έδωσε συνέντευξη

Σοκάρει η 19χρονη

Να σταθεί στα πόδια της προσπαθεί εδώ και δύο μήνες η 19χρονη, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τον 19χρονο Αλβανό, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, και ένα Ρομά.

Η 19χρονη περιέγραψε στο δελτίο ειδήσεων του STAR τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια τους. «Θυμάμαι το ξύλο που έφαγα, τους έλεγα να σταματήσουν και δεν σταματούσαν», τόνισε η κοπέλα.

«Τους έλεγα συνέχεια: σταματήστε, δεν θέλω, αλλά εκείνοι δεν σταματούσανε και μου λέγανε, πέντε λεπτά ακόμα, πέντε λεπτά ακόμα. Ήμουν τόσο τρομαγμένη, ζαλιζόμουν και δεν σκεφτόμουν και πολύ καθαρά», δήλωσε η κοπέλα.

Όταν κατάφερε, δε, να ξεφύγει, υποστηρίζει πως της απείλησαν ότι «θα ξαναγίνει αυτό», ενώ σοκαρισμένη περιγράφει πως από εκείνη τη φρικτή βραδιά, που έζησε, της έχουν μείνει τα χαστούκια και το ξύλο, που της είχαν ρίξει.

Ερωτηθείσα για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι ο 19χρονος εμπλέκεται και στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδης, ανέφερε: «Κατ' αρχάς τρόμαξα πάρα πολύ και σκέφτηκα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε μένα και ότι ήμουν πολύ τυχερή που δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Τους ήξερα, έρχονταν έξω από το σχολείο μου, τους ήξερα, δηλαδή του ρομά ο αδελφός ήταν στο ίδιο σχολείο με μένα πριν δύο χρόνια. Έρχονταν στο σχολείο και τους ήξερα και για αυτό τους εμπιστεύτηκα, αλλά τελικά αποδείχθηκαν καθάρματα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ