Gucci: Θα ξεκινήσει καμπάνια για την ισότητα των δύο φύλων

Λι΄γες ημέρες μετά τον σάλο με το πουλόβερ ανακοίνωσε την καμπάνια... 

Τον πιο πρόσφατο σταθμό της καμπάνιας «Κωδωνοκρουσία για Αλλαγή» ανακοίνωσε ο Gucci, υποστηρίζοντας έξι οργανώσεις σε όλον τον πλανήτη στη συνδρομή τους στον αγώνα κατά της ανισότητας των δύο φύλων.

Ο ιταλικός οίκος μόδας συνεργάστηκε με τον Ιταλό καλλιτέχνη δρόμου MP5 για τη δημιουργία νέας ταυτότητας της καμπάνιας. Η οποία θα είναι ορατή στους τοίχους των κτηρίων του Gucci σε Λονδίνο, Χονγκ Κονγκ, Νέα Υόρκη, Μιλάνο και Ταϊβάν.

Ο MP5 βασίστηκε στο θέμα της καμπάνιας - «Να Μαζευτούμε Μαζί» - και φιλοτέχνησε τοιχογραφίες στο γνωστό έντονο μονοχρωματικό ύφος του: ανθρώπινες σιλουέτες, που δεν ορίζονται ούτε από φύλο ούτε από άλλες ταμπέλες.

Αυτός ο σταθμός στην καμπάνια του Gucci σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ στοχεύει να υποστηρίξει τις οργανώσεις «Equality Now», «Global Fund for Women», «MS. Foundation for Women», «UN Women», «Vital Voices» και «Women Deliver». Το όλο πρότζεκτ στηρίζουν o εκδοτικός οίκος περιοδικών Hearst Magazines, το Facebook, το Ίδρυμα Kerring και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ