Σοβαρή οικονομολόγος γδύθηκε εντελώς σε εκπομπή του BBC για το Brexit ! - Τι ήθελε να πει; (φώτο- βίντεο)

Τα social media "πήραν φωτιά" με πολλούς ακροατές να σχολιάζουν,  ότι ο παρουσιαστής ακουγόταν να αισθάνεται πολύ άβολα μιλώντας με την γυμνή οικονομολόγο

 Ο δημοσιογράφος John Humphrys πέρασε ένα από τα μεγαλύτερα σοκ της ζωής του, καθώς έπαιρνε συνέντευξη από μία διάσημη οικονομολόγο. Η Βικτόρια Μπάτμάν, καθηγήτρια στο  Πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ, γδύδηκε εντελώς στο στούντιο του Radio 4.

H γνωστή οικονομολόγος την ώρα που έδινε ραδιοφωνική συνέντευξη για το Brexit και τις επιπτώσεις που θα έχει στην κοινωνία ο διαχωρισμός της χώρας από την ΕΕ, ξαφνικά άρχισε να γδύνεται προκαλώντας την έκπληξη του δημοσιογράφου ο οποίος είπε «ω, βλέπω ότι είστε γυμνή»

Μάλιστα η Βικτόρια Μπέιτμαν, δεν έμεινε εκεί, αφού προκάλεσε σε γυμνό ντιμπέιτ τον βουλευτή των συντηρητικών Τζέικομπ Ρις-Μογκ

 Ο δημοσιογράφος φρόντισε να πληροφορήσει τους ακροατές ότι η κυρία Μπάτμάν, είχε γράψει πάνω στο γυμνό της σώμα το σύνθημα «το Brexit αφήνει τη Βρετανία γυμνή».

 

 

Η ακαδημαϊκός που διδάσκει στο Κέιμπριτζ δεν φάνηκε να πλήττεται, αντιθέτως, εξέθεσε με άνεση τις απόψεις τις για τις τραγικές, όπως είπε, επιπτώσεις της εξόδου της Βρετανίας από την ευρωπαϊκή οικογένεια. Η ίδια εξήγησε στη συνέχεια ότι προχώρησε σε αυτή τη κίνηση διαμαρτυρίας για να δείξει πως το Brexit θα απογυμνώσει τους Βρετανούς.

Η Βικτόρια Μπάτμάν,  εκτός από οικονομολόγος με ειδίκευση στα μακροοικονομικά είναι και φεμινίστρια και  δήλωσε ότι το Brexit είναι σαν τα καινούρια ρούχα ρούχα του βασιλιά, που δεν υπήρχαν ποτέ στην πραγματικότητα και ο βασιλιάς ήταν γυμνός.

 

 

 

Τα social media "πήραν φωτιά" με πολλούς ακροατές να σχολιάζουν,  ότι ο παρουσιαστής ακουγόταν να αισθάνεται πολύ άβολα μιλώντας με την γυμνή οικονομολόγο, η οποία ωστόσο εμφανίζεται συχνά γυμνή, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Κατά τη διάρκεια της πεντάλεπτης συνέντευξης, ο Χάμφρις κατηγόρησε την οικονομολόγο ότι προσβάλλει τις ευαισθησίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του βρετανικού κοινού και ότι τα ίδια επιχειρήματα με εκείνη έχουν και άνθρωποι που τα υπερασπίζονται χωρίς να βγάλουν τα ρούχα τους.

Η Βικτόρια Μπέιτμαν, που είναι παντρεμένη, τάσσεται φανατικά κατά του Brexit και συνηθίζει να δίνει διαλέξεις γυμνή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ