Ζώδια: Εξάγωνο Ερμή με Ουρανό : Χαρούμενες συναντήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις

Το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 10/2, θα φέρει έξυπνες αλλά και ξαφνικές χαρμόσυνες επαφές και συναντήσεις! Δες πως θα σε ευνοήσει…

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και ο Ουρανός στο Ζώδιο του Κριού! Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 σχηματίζουν Εξάγωνο, προσφέροντας μας ευχάριστες ξαφνικές επαφές και μηνύματα, έξυπνες και ωφέλιμες συζητήσεις που δεν θα τους λείπει όμως και η φαντασία και οι νέες σύγχρονες ιδέες!

Γενικά, θα υπάρξει εγρήγορση σκέψης και έκφρασης, αλλά και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. 

Αναμένουμε ξαφνικές προτάσεις, απρόσμενες συναντήσεις, ευχάριστες δηλώσεις και μηνύματα, αλλά και λύσεις που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε ανακούφιση!

Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την όψη είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια που εκπροσωπούν τον Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και έχουν γεννηθεί στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, όπως αναφέρει το oroskopos.gr

Αναλυτικά

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται ευχάριστες συζητήσεις και ξαφνικά χαρούμενα γεγονότα, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός, φιλικός, έξυπνος και έχεις αυθεντικές πρωτότυπες ιδέες για να εκπληρώσεις μεγαλεπηβολους στόχους.  

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς να αναμένεις ειδήσεις και ξαφνικές συζητήσεις ή συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα, που θα ευνοήσουν την εξέλιξη σου και την πρόοδο σου. Έχεις πολλές νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Επαφές και μηνύματα θα έχεις τώρα, που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα από άτομα που δεν περίμενες ή είχες καιρό να έρθεις σε επαφή! Πες ναι σε κάποια ευκαιρία που πιθανόν να έρθει για ταξίδι ή για ένα νέο ξεκίνημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έρχονται ευχάριστες απρόσμενες συγκυρίες, στον συναισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα. Ερωτικές ευκαιρίες και γεγονότα, που σε γεμίζουν εσωτερική δύναμη, ερωτισμό και διορατικότητα.

ΛΕΩΝ: Εύνοια θα έχεις στην συντροφική ζωή, αλλά και κάποια ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σε όλες σου τις στενές σχέσεις και συνεργασίες! Μία πρόταση-έκπληξη έρχεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αποτελεσματικότητα και η εξυπνάδα σου είναι ανεπτυγμένες στον εργασιακό τομέα. Θα έχεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις ή εποικοδομητικές συζητήσεις για θέματα ομορφιάς, ευεξίας ή εργασίας!

ΖΥΓΟΣ: Θα έχεις απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις και επαφές, που σε χαροποιούν! Κάποια ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα, όσον αφορά τον τομέα των παιδιών ή της ψυχαγωγίας σε ανανεώνουν! Φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποια οικογενειακά θέματα θα προκύψουν, που σε χαροποιούν και σε βοηθούν να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους δικούς σου ανθρώπους! Ξαφνικά μηνύματα από άτομα του παρελθόντος πιθανόν να έχεις, τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και η δύναμη του λόγου σου, σε βοηθούν σήμερα να αρπάξεις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο κοινωνικό σου περίγυρο. Ευνοούνται μετακινήσεις, γνωριμίες και ταξίδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται ξαφνικές ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν για την βελτίωση  των οικονομικών σου αλλά και των συναισθηματικών σου σταθερών σχέσεων. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση σου σε βοηθά σε όλες σου τις επαφές και επικοινωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχεις έξυπνες ιδέες τώρα, που θα σε βοηθήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εκπλήξεις ιδιαίτερα ευχάριστες μέσα από επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις!

ΙΧΘΥΣ: Κάποια απρόοπτα ευχάριστα γεγονότα σε γεμίζουν χαρά και ανακούφιση! Παρασκηνιακά, έρχεται ένα μήνυμα ή είδηση, που σε χαροποιεί!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ