Αχ αν ζούσε η Coco! Δώρο το πρώτο τσαντάκι Chanel στην δίχρονη κουρούλα Καρντάσιαν σε ένα πάρτι γενεθλίων - επιτομή του κιτς! (φώτο)

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο....στο πάρτι των "Big Spenders"

Η μικρότερη των Καρντάσιαν Κάιλι Τζένερ γιάρτασε τα δεύτερα γενέθλια της κόρης της Στόρμι σε ένα πάρτι.... "υπερπαραγωγή" που "έβγαζε μάτι". Αν θέλαμε να του δώσουμε τίτλο θα μπορούσαμε να παραφράσουμε το γνωστό παραμύθι και να πούμε "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και των τεράτων".

O τίτλος που έδωσαν οι γονείς της βέβαια ήταν άλλος: "Ο κόσμος της Στόρμι". Ο Ντίτζεϊ Καλέντ εμφανίστηκε στο πάρτι για να δώσει στη μικρή Στόρμι το δώρο της που ήταν ένα μικρό κόκκινο τσαντάκι Chanel.

 

 H Στόρμι στην αγκαλιά του μπαμπά της, Τράβις Σκοτ, κοίταζε απορρημένη την μαμά της, όταν ο Ντίτζεϊ Καλέντ, άνοιγε το ροζ κουτί για να βγάλει την μικρή βελούδινη τσάντα Chanel. "Ω Θεέ μου, Στόρμι, Στόρμι, το πρώτο σου Chanel" , αναφώνησε η μαμά Κάιλι Τζένερ σύμφωνα με την Daily Mail

Και μπορεί ένα μικρό τσαντάκι Chanel, να είναι η επιτομή της κομψότητας, "ο κόσμος της Στόρμι", όμως ήταν γεμάτος κιτς λεπτομέρειες . Τι να πούμε για την τούρτα γενεθλίων; Το αποκορύφωμα της κακογουστιάς με "την Άρτα και τα Γιάννενα" πάνω της.

Λουλούδια, φωτογραφίες, και στην κορυφή καρουζέλ. Το χρήμα δεν κρύβεται και καθώς κάποιοι έχουν την τάση να το επιδεικνύουν το πάρτι ήταν μια παρέλαση λογότυπων διάσημων οίκων από την κορυφή ως τα παπούτσια και μέχρι και στα πιο άσχετα σημεία.


 

Διάσημα Brands σαν το Louis Vuitton, πάνω στα ροζ χάρτινα κουτάκια για τις τηγανητές πατάτες. Οι ατομικές πίτσες μέσα σε μικρά ροζ κουτάκια για κουφέτα. Μπαλόνια κάθε χρώματος και μεγέθους, φωτισμοί νέον και το πρόσωπο της Στόρμι παντού από τα γλυκά μέχρι ένα τρομακτικό τεράστιο φουσκωτό ομοίωμα με ανοικτό στόμα - πόρτα.

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο παρούσα παντού: Από τα μικρομεγαλίστικα δώρα μέχρι το απαστράπτον φόρεμα με τις κόκκινες πούλιες που φορούσε η μικρή Στόρμι.

Η Κόκο Σανέλ έλεγε: "Η πολυτέλεια πρέπει να είναι άνετη και διακριτική , αλλιώς δεν είναι πολυτέλεια" Αχ και να ζούσε να πάει στο πάρτι της Στόρμι....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i had to go all out for my baby. #StormiWorld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ